Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Erotika v rodinnom seriáli Panelák: Holé prsia na celú obrazovku, diváci v šoku!

Tvorcovia Paneláku pritvrdili - v utorkovej časti sa objavili holé prsia. Zobraziť galériu (7)
Tvorcovia Paneláku pritvrdili - v utorkovej časti sa objavili holé prsia. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Toto nikto nečakal! Diváci utorkovej časti jojkárskeho Paneláku zostali poriadne zaskočení. Tvorcovia rodinného počinu im totiž okrem bežných seriálových udalostí naservírovali aj dávku erotiky. V jednej zo scén sa objavila sexi blondínka, ktorá pred kamerami odhalila svoje bujné vnady. Obrazovku tak vyplnili úplne holé prsia.

Hoci jojkársky Panelák je vnímaný ako rodinný seriál, jeho tvorcovia v poslednom období poriadne pritvrdili. Kvôli odchodu herca Vladimíra Kobielskeho ku konkurencii odštartovala novú sériu chladnokrvná vražda. A najnovšie divákov zaskočili erotické scény. 

V utorkovej časti sa totiž na televíznych obrazovkách objavila sexi blondínka, ktorá si u seriálového gynekológa nechala vyšetriť prsia. Vyzliekla si košeľu, rozopla podprsenku a ľuďom pri obrazovkách sa razom naskytol pohľad na jej úplne holé vnady.  

Doposiaľ niečo takéto nebývalo v Paneláku zvykom. Od februára sa však vysiela v oveľa neskoršom čase ako predchádzajúce série a zrejme preto si Jojka trúfla tieto scény odvysielať. „Andy to dokonca preberal aj s právnikom, či bude vhodné to zaradiť alebo nie,“ dozvedeli sme sa od nášho zdroja. Podľa informácií z televízie nemalo ísť v tomto prípade len o nahotu – tvorcovia vraj chceli upozorniť ženy, že je dôležité nechať si každý rok vyšetriť prsia. 

No hoci cieľom šteklivej vsuvky bolo poukázanie na dôležitosť prevencie u nežného pohlavia, zábery získali ohlas hlavne u mužského publika. Svedčia o tom reakcie na fanúšikovskej stránke seriálu. „Prehliadka bola top scénka,“ napísal jeden z chlapov. „Aspoň príjemné oživenie smutnej atmosféry‚ mohlo by sa to uplatňovať častejšie,“ pridal sa ďalší. Ktovie, či tvorcovia zareagujú na pozitívne ohlasy pánov a rodinný seriál okorenia podobnou dávkou erotiky častejšie. V tom prípade by sa ale zrejme muselo zmeniť aj vekové obmedzenie tohto počinu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu