Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tajomstvo hercov z Paneláku: Svoj vzťah zatĺkali, ale... Prevalilo sa to!

Panelákoví nováčikovia Dominika Richterová a Juraj Bača v skutočnosti tvoria pár. Zobraziť galériu (8)
Panelákoví nováčikovia Dominika Richterová a Juraj Bača v skutočnosti tvoria pár. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Sú spolu! V aktuálnej sérii jojkárskeho Paneláku sa začalo objavovať viacero nových tvárí. Medzi nimi aj barmanka Dominika Richterová (23) a vyšetrovateľ Juraj Bača (27). Ako sa nám podarilo zistiť, títo hereckí kolegovia majú k sebe mimoriadne blízko. A to nielen na pľaci. Dvojica síce spočiatku svoj vzťah komentovať nechcela, ale nakoniec nám priznali pravdu.

Dominika Richterová a Juraj Bača sú novými posilami jojkárskeho Paneláku. No to ani zďaleka nie je jediné, čo sympatických kolegov spája. Predstaviteľka sexi barmanky Ruženky a seriálový vyšetrovateľ Albert majú podľa našich zistení k sebe oveľa bližšie, ako sa na prvý pohľad zdá. 

Pri našom pátraní po podrobnostiach však dvojica spočiatku svoju lásku intenzívne zatĺkala a o vzťahu vôbec nechcela hovoriť. „Ehm, hmm... Nebudem odpovedať bez svojho právnika. Či to len vo filmoch takto funguje? Nechajte sa prekvapiť, to je také...“ zaskočili sme Juraja priamou otázkou na ich vzťah.

No napokon sa nám podarilo z herca vypáčiť pravdu. „Áno tvoríme pár, ale nechceli sme to povedať hneď na začiatku,“ prezradil nám Bača, ktorý sa do kolegyne zapozeral dávno pred nakrúcaním jojkárskeho seriálu. Zaľúbenci sú totiž spolu už viac ako dva roky. „Dali sme sa dokopy už predtým, ako sme vôbec išli na herectvo alebo ako sme sa dostali do Paneláku,“ povedal nám mladý umelec.

Zaujímavé je, že o vzťahu Juraja a Dominiky netušili ani tvorcovia seriálu, ktorí ich angažovali. „Bolo to tak, že mi zavolal Andy Kraus a v priebehu týždňa sa ozval aj Dominike, ale nezávisle od seba,” uviedol herec. A podobná vec sa im nestala prvý raz. „Nám všetko vychádza naozaj spoločne. My sme už spolu chodili, keď sme sa rozhodli, že sa prihlásime na herectvo a prvýkrát v histórii školy sa stalo, že nás zobrali spoločne, ako pár, a pritom o tom ani nevedeli. Potom sme museli spolu školu aj prerušiť z určitých dôvodov zdravotných,“ prezradil nám Bača. Ktovie, či ich vzťah nakoniec scenáristov neinšpiruje a nedajú ich dokopy aj na televíznych obrazovkách. 

Na nedávnej párty Paneláku sa Dominika Richterová a Juraj Bača spočiatku k svojmu vzťahu nechceli priznať.
Zobraziť galériu (8)
Na nedávnej párty Paneláku sa Dominika Richterová a Juraj Bača spočiatku k svojmu vzťahu nechceli priznať.  (Zdroj: Topky.sk)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu