Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Urážka východniarov v Paneláku: Toto snáď nemyslíte vážne!

V jojkárskom Paneláku odznel vtip, ktorý nahneval nejedného východniara. Zobraziť galériu (4)
V jojkárskom Paneláku odznel vtip, ktorý nahneval nejedného východniara. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Prehnali to?! Jojkársky seriál Panelák si za 7 rokov svojho vysielania získal širokú základňu skalných fanúšikov. Po uplynulej časti je však celkom možné, že zopár z priaznivcov aj stratil. V obľúbenom jojkárskom počine totiž zaznel žartík, ktorý poriadne rozhneval divákov pochádzajúcich z východu našej krajiny.

Jojkársky Panelák si diváci obľúbili vďaka zaujímavých zápletkám a napätiu, no v neposlednom rade aj kvôli dávke humoru, ktorá k tomuto počinu neodmysliteľne patrí. No najnovšie to tvorcovia so svojimi žartíkmi trochu prepískli. Jedným z nich si totiž rozhnevali stovky divákov. 

Kameňom úrazu sa stala scéna s najznámejšími seriálovými východniarmi. Temperamentná Monika, ktorú stvárňuje Dagmar Duditšová, totiž na adresu svojho manžela poznamenala, že sa v poslednej dobe o seba akosi viac stará a dokonca sa začal pravidelne sprchovať. Na to jej Štefan Skrúcaný pre kamerami odvetil: „Kukaj tu, Monči, žijeme v tej Blave už nejakú dobu, tak by sme sa mali trochu prispôsobiť.“ 

A práve táto veta mnohých fanúšikov pochádzajúcich z východu našej krajiny poriadne urazila. Žartík totiž vyznel, akoby sa obyvatelia z tejto časti Slovenska menej starali o hygienu než tí na západe. Samozrejme to nezostalo bez odozvy. „Milí tvorcovia, aj na východe sa pravidelne sprchujeme a chodíme upravení. Narážam na rozhovor Monči a Feďa. Odtiaľ potiaľ s humorom,“ objavilo sa na facebookovej stránke seriálu. 

V tejto súvislosti sme sa snažili skontaktovať aj so scenáristom jojkárskeho počinu Andym Krausom. Chceli sme zistiť, či tento vtip nepovažuje za trochu prehnaný a či ho vymyslel on sám. Jeho mobilné číslo je však v týchto chvíľach nedostupné. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu