Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Po 7 rokoch KONIEC v Paneláku: Zvrátená foto Andyho Krausa s mŕtvym Kobielskym!

Andy Kraus si s mŕtvym Jakubom Švehlom (Vladimír Kobielsky) spravil takzvanú selfie. Zobraziť galériu (9)
Andy Kraus si s mŕtvym Jakubom Švehlom (Vladimír Kobielsky) spravil takzvanú selfie. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Je po všetkom! Dlhé roky bol Vladimír Kobielsky (39) neodmysliteľnou súčasťou Paneláku. Pred pár mesiacmi sa však herec rozhodol v seriáli skončiť. Tvorcovia ho preto museli nejakým spôsobom odpratať z deja. Andy Kraus sa rozhodol, že jeho postavu nechá umrieť. A tak sa aj stalo. Zaujímavosťou je, že v umelcovej poslednej epizóde účinkoval aj spomínaný scenárista. A to ako komparz na pohrebe. Dokonca si urobil so zosnulým Jakubom Švehlom takzvanú selfie.

Vladimír Kobielsky patrí k tváram, ktoré sa v jojkárskom Paneláku objavovali od samého začiatku. No ako sme vás v októbri na Topkách informovali, po viac ako šiestich rokoch sa herec rozhodol, že zo seriálu nadobro odíde. Už v týchto chvíľach umelec hviezdi v konkurenčnom Búrlivom víne, no dejová línia postavy Jakuba Švehlu ešte stále nie je ukončená. Stane sa tak až v prvých častiach 14. série Paneláku, kde dobráka Kubka chladnokrvne zavraždia.

Nám sa podarilo získať zábery z Kobielskeho úplne posledných chvíľ v seriáli. A na záver si teda umelec veľmi nezahral - prakticky iba ležal a nehýbal sa. Všetci obyvatelia činžiaku sa totiž stretli na jeho pohrebe. No hoci postavy v pochmúrnej scéne pôsobia smutne a uplakane, zdá sa, že pri natáčaní sa dobre zabavili. Svedčí o tom snímka, na ktorej si scenárista diela Andy Kraus robí takzvanú selfie s „mŕtvym“ Švehlom v truhle. Ale treba uznať, že takúto originálnu fotku nemá hocikto. 

Zaujímavosťou tiež je, že otec seriálu jednu zo svojich prvých postáv napokon odprevadil spolu s ostatnými obyvateľmi Paneláku. Stál totiž v komparze smútočného zhromaždenia. 

Andy Kraus sa objavil v Paneláku ako komparz. Spolu s ostatnými obyvateľmi Paneláku sa na pohrebe lúčil s Jakubom Švehlom (Vladimír Kobielsky).
Zobraziť galériu (9)
Andy Kraus sa objavil v Paneláku ako komparz. Spolu s ostatnými obyvateľmi Paneláku sa na pohrebe lúčil s Jakubom Švehlom (Vladimír Kobielsky).  (Zdroj: TV JOJ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu