Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Intímnosti Diany Mórovej: Milencov strieda, bielizeň nie!

Diana Mórová v rovnakej podprsenke zvádzala minulý rok Jozefa Vajdu a teraz Jána Koleníka. Zobraziť galériu (8)
Diana Mórová v rovnakej podprsenke zvádzala minulý rok Jozefa Vajdu a teraz Jána Koleníka.

BRATISLAVA - Stále zvodná! Diana Mórová (44) sa aj po štyridsiatke udržiava vo forme. A tak nemá problém strihnúť si pred kamerami aj odhalenejšie scény. Nevyhne sa im ani v novej sérii Paneláka. Tvorcovia si totiž pre Ivanu Švehlovú pripravili románik s Marcelom Maslákom alias Jánom Koleníkom (35). Ako ale prezradili upútavky na seriál, sexi ryšavka zvádzala mladšieho kolegu v rovnakej bielizni ako kedysi Jozefa Vajdu (59). Didi, chcelo by to nový kúsok.

Milostný trojuholník?! Diana Mórová už dlhé roky stvárňuje v jojkárskom Paneláku Ivanu Švehlovú. V poslednej sérii bol jej partnerom Jozef Vajda, ktorý hrá podnikateľa Gorana. Ten podľa našich informácií bude účinkovať v seriáli aj naďalej. Televízia Joj však v upútavke na nové časti prezradila, že ryšavka sa zapletie aj s niekým iným. 

Do promo videa na Kolibe zaradili zábery, ako sa Diana bozkáva s Jánom Koleníkom. Scéna bola poriadne vášnivá a herečka skončila iba v podprsenke. Zaujímavé je, že mala na sebe presne ten istý kúsok s leoparďou potlačou, v akom sa v minulosti chystala aj na rande s Vajdom. 

Zrejme teda ide o Mórovej obľúbený kúsok, ktorý má signalizovať, že je poriadna šelma. „Herci väčšinou nosia na natáčaní ich vlastnú spodnú bielizeň. V prípade milostných scén konzultujú jej výber s kostýmovou výtvarníčkou,” dozvedeli sme sa v Jojke. Mužskí diváci by na sexi Diane určite viac ocenili niečo rafinovanejšie. Nechajme sa prekvapiť, v čom sa objaví na obraze nabudúce.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu