Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Dvojitá katastrofa z Nákupných maniačok: Božechráň, aby sa takto obliekli znova!

Maroš Kočišík a Marián Hornyak sa pekne dogabali. Zobraziť galériu (7)
Maroš Kočišík a Marián Hornyak sa pekne dogabali. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - To snáď nemyslia vážne?! Toto si zrejme pri pohľade na fotky stylistov z jojkárskej šou povie snáď úplne každý. Maroš Kočišík (32) a Marián Hornyak (37) si totiž vymenili úlohy s televíznymi súťažiacimi a tentokrát si vyberali oblečenie oni. No to, do čoho sa napokon navliekli, bola hotová katastrofa.

Súťažiace v jojkárskej šou Nákupné maniačky si od stylistov Maroša Kočišíka a Mariána Hornyaka neraz vypočuli poriadne štipľavé slová na adresu svojich outfitov. Bezprostredná dvojica znalcov módy totiž vždy narovinu povie, čo si myslí.

Televízia Joj ale najnovšie urobila pokus a oblečenie si tentoraz vyberali práve títo dvaja odborníci. A svojimi výslednými outfitmi poriadne prekvapili – známi páni sa totiž úplne doriadili. Len málokto by tipoval, že takéto punkersko-hiphoperské oblečenie nakombinovali módni stylisti. Je viac než isté, že ak by teraz pre zmenu dostali príležitosť súťažiace hodnotiť ich, pochvalných slov by sa určite nedočkali. 

Otázka je, prečo sa do týchto kúskov vlastne navliekli. „Tieto módne kreácie si Maroš a Marián obliekli iba kvôli foteniu s témou ‚Čo by som si na seba za žiadnych okolností nedal‛,” dozvedeli sme sa v televízii. Po tomto je teda jasné, že toto je jedinečná možnosť vidieť stylistov v podobnom oblečení. Už nikdy v budúcnosti sa takto dogabať zrejme neplánujú. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu