Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Módne peklo v Nákupných maniačkách: Toto je nočná mora stylistu!

Stylista Maroš Kočišík neveril vlastným očiam. Zobraziť galériu (7)
Stylista Maroš Kočišík neveril vlastným očiam.

BRATISLAVA - Znovu na obraze! Televízia Joj začala v pondelok podvečer vysielať ďalšiu sériu obľúbených Nákupných maniačok. Pre stylistu Maroša Kočišíka (31) to však v novom roku nezačalo práve najlepšie. Súťažiaca Silvia, ktorá sa dnes objaví na obrazovke, sa totiž stala doslova jeho nočnou morou.

Šou Nákupné maniačky odštartovala včera svoju novú sezónu. Prvá súťažiaca Katka sa našťastie vyhla pohrome, keď si nakoniec nekúpila obzeraný modrý svetrík a sako. Ušetrila tak aj nervy stylistu Maroša Kočišíka. Zato utorková Silvia ho úplne dorazila. 

Módny expert bol pri nakrúcaní úplne zhrozený. Mohli za to medzi iným aj špicaté krémové topánky. „Silvia, tieto topánočky sú asi talianske, ale ja ti garantujem, že vznikli v období, kedy krajine vládol pevnou rukou Mussolini,” vyjadril sa Maroš. Blondínke odporučil tento kúsok zo svojho šatníka vyradiť.

To však ešte nebolo všetko! Skutočným módnym peklom sa stal Silviin obľúbený outfit. Za základ zvolila vzorované šaty a čierne bolerko, ktoré doplnila zelenými topánkami a kabelkou do ruky. „Myslím, že vernejšiemu divákovi našej šou je jasné, že minimálne 5, 6, až 7 nasledujúcich nocí Kočišík nebude spávať. Pretože po tomto, čo momentálne vidím, mi nič iné nezostane,” vyhlásil stylista.

„Toto sú šaty, ktoré absolútne nelichotia tvojej postave, samy o sebe sú škaredé. A ak je to výsledok nejakého dovolenkového nákupu, kedy proste pálilo slniečko a vypila si 2 drinky, tak si to teraz odpusti a nenos ich,” odporučil adeptke na titul nákupnej maniačky. Čo hovoríte na blondínkin outfit vy?

Súťažiaca Silvia predviedla podľa stylistu nelichotivé šaty.
Zobraziť galériu (7)
Súťažiaca Silvia predviedla podľa stylistu nelichotivé šaty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu