Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Takáto premena v Nákupných maniačkach ešte nebola: Naozaj je to tá istá žena?!

Nákupná maniačka Lucia sa pred kamery postavila s tvrdo orámovanými očami. Zobraziť galériu (8)
Nákupná maniačka Lucia sa pred kamery postavila s tvrdo orámovanými očami.

BRATISLAVA – Na nepoznanie! Vo včerajšej časti jojkárskej šou Nákupné maniačky sa predstavila vedúca pokladne Lucia (25). Tá už predtým mnohých divákov i stylistu Mariána Kočišíka (32) nepríjemne šokovala svojím nelichotivým mejkapom. Oči orámované čiernymi kruhmi všetci poriadne skritizovali. Napriek tomu v deň, kedy si vyberala outfit práve ona, pri záverečnej promenáde všetkým doslova vyrazila dych svojou premenou. Z dogabanej ryšavky sa stala noblesná dáma.

Fúha, to je zmena! Tento týždeň v šou Nákupné maniačky súťaží ďalšia štvorica dám, ktoré sa chcú pochváliť svojím vkusom. Súťažiaca Lucia zaujala stylistu Mariána Kočišíka hneď v úvode. Nie však outfitom, ale svojou nelichotivou vizážou. „Nerozumiem, Lucia, tvojim dnešným očným linkám. Absolútne sú mimo môjho chápania,“ zarazene povedal odborník v utorkovej časti na adresu mladej predavačky.

O deň neskôr však už bolo všetko inak. Zo zrichtovanej slečny sa v závere jej nakupovania vykľula úplne iná žena. Televízna maskérka upravila Luciu na jej promenádu pred súperkami skutočne až na nepoznanie. Zvýraznila jej obočie, ktoré jej dovtedy nebolo takmer poznať. Tvrdo nakreslené tmavé linky okolo celých očí zmizli a vizážistka zvolila jemné dymové líčenie. Na hlave nákupnej maniačke vykúzlila extravagantný retro účes, ktorý samotnú súťažiacu naozaj ohúril. „Ja sa nespoznávam v zrkadle. Ježiš, Mária. Môže byť. Najvýraznejšie je asi obočie. Už mi je to jedno, či sa im to bude páčiť, alebo nie, ale ja som spokojná,“ povedala červenovláska.

A aj ostatné dievčatá boli jej zmenou uchvátené. „Tá premena je neskutočná, wau, skvelé. Si úplne nádherná teraz. Pristane ti to od hlavy až po päty. Úžasný mejkap i účes, si krásna dáma,“ chválili Luciu. Ako vidieť, niekedy stačí naozaj iba vedieť, ako na to. Zo škaredého káčatka sa tak razom stane pekná labuť.

Šou Nákupné maniačky zažila premenu, aká tu ešte snáď nebola.
Zobraziť galériu (8)
Šou Nákupné maniačky zažila premenu, aká tu ešte snáď nebola.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu