Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Trapas známej Slovenky v Nákupných maniačkach: Preboha, do čoho sa to napratala?!

Adriana Dráfiová sa v relácii strápnila. Zobraziť galériu (8)
Adriana Dráfiová sa v relácii strápnila. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Ako taká safaládka! V obľúbenej jojkárskej šou Nákupné maniačky sa tento týždeň predstavila aj pre niektorých viac či menej známa Slovenka. A to sebavedomá speváčka Adriana Dráfiová (38), ktorá je bývalou členkou dua Gitanas. Na prekvapenie mnohých sa do šou prihlásila sama a ako diváci mohli vidieť, vyrobila si poriadnu hanbu tým, do čoho sa navliekla.

Toto jej veľmi nevyšlo! Zrejme nie každý fanúšik Nákupných maniačok v pondelok tušil, kto je prvá súťažiaca. Bola ňou Adriana Dráfiová, ktorá je bývalou členkou speváckeho dua Gitanas. Tá si pre súperky na identifikáciu zvolila priam modelkovskú fotografiu, ktorá pôsobila, akoby bola z čias dávno minulých. Alebo minimálne poriadne vyretušovaná. 

Ako dievčatá neskôr zistili, s realitou nemá veľa spoločné. Sebavedomá mamička ich vítala s pár kilami navyše a aj s inou farbou vlasov. Hoci tento prešľap by sa dal speváčke odpustiť, jej výsledný outfit k téme filmová postava sa už nebáli kritizovať.

Adriana sa rozhodla napodobniť krásky z filmu Charlieho anjeli a kúpila si červeno-čierny overal. Ako povedal stylista Marián Hornyák, bol by to zásah do čierneho, ale v inej veľkosti. Blondínka sa totiž nasúkala do kúska s menším číslom, a tak vyzerala ako safaládka.

Ona sama sa však cítila ako hviezda. „Ja sa cítim svetovo, že mám postavu ako lusk. Dievčatá, vy neľúbite obliny ? To čo má Beyoncé?” vyhŕkla speváčka potom, čo jej súperky s citom naznačili, že ten overal jednoducho nesadol na jej krivky.

Táto kritika sa však Adriany zjavne dotkla, lebo na záver relácie si neodpustila pár poznámok. „Ja som z toho hotová, normálne chytám dych. Ale nejde o kritiku, lebo kritika je fajn, ale v úcte k človeku. Nikdy v živote by som nebola taká, aby som niekoho dehonestovala. Rada si vyjadrím svoj názor, ale v rámci normy a inteligencie. Neviem či sme jeden level, lebo ja som taký istý človek ako každý druhý,“ povedala blondínka, ktorú zjavne nepoteší ani fakt, že väčšina divákov s jej súperkami súhlasí: 

  • Overal krásny, ale na inom tele. Ona je v tom tak naprataná, až jej po stiahnutí zipsu v strede chrbta stiahlo kožu. Neviem, prečo mala pocit, že ju dehonestujú. Jednoducho, keď mám väčšiu konfekčnú veľkosť, tak sa nebudem vpratávať do menších. Aj tá jej poradkyňa sa tvárila nechápavo, či to myslí vážne.
     
  • Overal išiel na nej prasknúť.
     
  • Je v tom naprataná ako safaládka. V Adrianinom prípade to vyznie hrozne a zvýraznilo jej to, čo by vôbec nemuselo. Že nemá zdravú mieru sebakritickosti.
     
  • Overal bol pekný, ale potrebovala o dve čísla väčší. Pod pazuchami jej vyliezali špeky, pás sa jej až tak vlnil pod náporom stiahnutej látky a to brucho a boky... fakt hrúza! V jej veku by mala mať štýl a vedieť, čo si ešte môže dovoliť a čo už je trapas. Konkurentky ju nijako nedehonestovali, jednoducho a pravdivo jej povedali názor, že je v tom ako buchta. Panička to nepredýchala.
     
  • Nákupná maniačka je aj o tom, že by sa žena mala vedieť obliecť k svojej postave. Toto je naozaj nevkusne natrepané telo plnoštíhlej ženy do overalu a vyzerá v tom dosť zle, zvýraznila partie, ktoré bolo treba skryť. 

    Čo si o Adrianinom outfite myslíte vy? 

    Speváčka Adriana Dráfiová sa v Nákupných maniačkach navliekla do menšieho overalu.
    Zobraziť galériu (8)
    Speváčka Adriana Dráfiová sa v Nákupných maniačkach navliekla do menšieho overalu.

Viac o téme: Nákupné maniačkyAdriana Dráfiová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu