Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Šokujúci pohľad v Nákupných maniačkach: Odhodila tričko a ...!

Nákupná maniačka Emília sa na top úplne vykašlala a pred televízne kamery sa postavila iba v čiernej podprsenke. Zobraziť galériu (3)
Nákupná maniačka Emília sa na top úplne vykašlala a pred televízne kamery sa postavila iba v čiernej podprsenke. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Naozaj odvážna! V jojkárskej šou Nákupné maniačky bolo včera poriadne horúco. Svedčí o tom finálny outfit extravagantnej súťažiacej Emílie (28). Tá totiž zadanú tému poňala naozaj svojsky. Kúpila si striebornú sukňu, huňatú štólu a všetkým v štúdiu vyrazila svojím výzorom dych - namiesto topu sa totiž potetovaná tmavovláska postavila pred televízne kamery iba v čiernej čipkovanej podprsenke.

Originálnym vzhľadom sa v šou Nákupné maniačky podarilo prekvapiť už mnohým dievčatám. Niekedy pozitívne, inokedy zas negatívne. No tak, ako sa pred televízne kamery postavila včerajšia súťažiaca Emília, sa doposiaľ neodhodlala ani jedna z nich. Tmavovláska totiž vsadila na extravaganciu a všetkým prítomným doslova vyrazila dych.

Po móle sa totiž rodená Levičanka prešla takmer polonahá. Kašlala na akýkoľvek top - striebornú sukňu s kožušinovou štólou doplnila len sexi čipkovanou podprsenkou. „Môže to byť, hej? Nebude to moc?“ pýtala sa súťažiaca svojej nákupnej poradkyne. Na vkus jej súperiek to však až príliš naozaj bolo. Tmavovláskin výsledný outfit totiž dievčatá ohodnotili ako úplne nevhodný.„To spodné prádlo je veľmi pekné, ale na mňa to pôsobí celé veľmi vulgárne. Viem, že si chcela byť sexi, ale sexi sa dá ukázať aj inak,“ zahlásila jedna z nich. 

Zaujímavosťou však, že aj keby sa súťažiaca chcela pred televízne kamery postaviť čisto len v spodnej bielizni, nikto by jej v tom nezabránil. Ako sme sa totiž dozvedeli zo zákulisia šou, výber oblečenia necháva štáb plne na súťažiacich. „Nikto im do toho nezasahuje. Nákupné maniačky si vyberajú oblečenie podľa zadanej témy a ak by sa aj rozhodli prísť pred ostatné súťažiace len v spodnej bielizni, je to ich slobodné rozhodnutie,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia šou. Tak sa teda nechajme prekvapiť, či sa niektorá z nákupných maniačok v budúcnosti odhodlá na ešte odvážnejšiu módnu kreáciu. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu