Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Komplikácie so Sladkým životom: S týmto Jojka nerátala!

Ján Gordulič zdržal nakrúcanie Sladkého života. Zobraziť galériu (4)
Ján Gordulič zdržal nakrúcanie Sladkého života.

BRATISLAVA - Nečakané problémy! Televízia Joj v novom roku priniesla na obrazovky šou Sladký život, do ktorej postupne pribúdajú ďalšie známe tváre. Najnovším prírastkom je scenárista a zabávač Ján Gordulič (34), ktorý nakrúcanie poriadne skomplikoval. Úvodnou scénou malo byť totiž jeho zvítanie sa s mamou na letisku. Kvôli nedorozumeniu bol však každý aktér nielenže v inom meste, ale nachádzali sa dokonca v dvoch rôznych krajinách.

Nová tvár v Sladkom živote! Do jojkárskej relácie dnes pribudne Ján Gordulič, ktorý sa stal známym ako poštár Janko v Pošte pre teba. Neskôr ako scenárista spolupracoval napríklad na seriáli Profesionáli a podieľal sa aj na stand-up comedy Silné reči

No hoci má s televíznym prostredím skúseností viac než dosť, tentoraz štábu dosť zavaril. Dohoda totiž znela, že jeho úvodné scény budú nakrúcané na letisku, kde sa po návrate z Mexika zvíta so svojou mamou. Gordulič si s ňou však akosi zabudol upresniť podrobnosti o prílete. A tak sa stalo, že Štefánia Gorduličová čakala na viedenskom Schwechate a Ján vystúpil z lietadla v Bratislave. „Skomplikovalo to výrobu, bolo to dosť veľké zdržanie, kým pani Gorduličovú dopravili na správne miesto,” prezradil nám zdroj z televízie. 

U bývalého poštára Janka sme preto zisťovali, ako k tomuto omylu došlo. „Vznikol tam nejaký komunikačný šum. Ona bola predtým po mňa asi dvakrát vo Viedni, ale teraz som zohnal iný let,vysvetlil nám scenárista. Snáď jeho ďalšie chvíle pred kamerou prebehli už bez zbytočných chýb. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu