Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Andrea Verešová ukázala svoje honosné sídlo: Za toto vysolili s manželom milióny!

Andrea Verešová  v jojkárskej šou ukázala rodinnú vilu za milióny. Zobraziť galériu (17)
Andrea Verešová v jojkárskej šou ukázala rodinnú vilu za milióny.

BRATISLAVA – Žije si v prepychu! Modelka Andrea Verešová (34) sa v týchto dňoch spolu s ďalšími osobnosťami nášho šoubiznisu objavuje v novej jojkárskej relácii Sladký život. Dnes večer budú môcť diváci prostredníctvom svojich obrazoviek nazrieť do jej veľkolepého sídla, do ktorého pred rokmi investovala viac viac ako 15 miliónov českých korún (cca 540 500 eur). V dome nechýba luxusná kuchyňa, krásny kozub, či obrazy s modelkinou podobizňou.

Slovenská modelka Andrea Verešová je jednou z celebrít, ktoré dovolili kamerám zmapovať ich súkromie. V jojkárskej relácii Sladký život ukazuje svoje každodenné rituály, svoju prácu i rodinu. V dnešnej časti bude môcť verejnosť nahliadnuť do luxusnej vily, ktorú spolu s manželom Danielom Volopichom začala v roku 2007 prestavovať podľa svojho vkusu. V tom čase brunetka čakala ich prvé spoločné dieťa – dcéru Vanessu.

Rekonštrukcia dvojpodlažného rodinného domu v malom mestečku Přeštice neďaleko Plzne trvala známej dvojici zhruba dva roky. Podľa medializovaných informácií len úpravy nehnuteľnosti ich stáli 15 miliónov korún (približne 540 500 eur). Po rokoch sa však aj tak ešte našiel dôvod na ďalšie vylepšenie. Pomerne nedávno sa manželia pochválili, že vilu ešte zväčšili. Urobili tak prístavbou dvoch izieb a dožičili si aj bazén.

Nemalé peniaze zaručene investoval prominentný pár aj do interiéru, ktorý pôsobí moderným a prepychovým dojmom. Je priestranný, vzdušný a tiež praktický. Andrea sa často prezentuje aj tým, že rada varí. Niet sa čo čudovať, keď jej kuchyňa vyzerá úplne dokonalo. Diváci si budú môcť obzrieť aj krásny kozub, či obrazy vytvorené z Verešovej portrétov. Zdá sa, že modelka má vkus nielen na módu, ale aj bytovú architektúru a doplnky. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu