Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Trápne chvíle Janka z Pošty pre teba: Prvé vystúpenie? Mal som plné gate!

Ján Gordulič je hviezdou stand-up comedy.
Ján Gordulič je hviezdou stand-up comedy.

BRATISLAVA - Ste milovníkom stand-up comedy, no sledujete ju len prostredníctvom internetu? Máme pre vás výbornú správu! Mimoriadne obľúbené Silné reči na čele s Jánom Gorduličom vyrážajú na turné! Obľúbený komik, známy aj vďaka relácii Pošta pre teba, si zaspomínal na svoje prvé vystúpenie. Mal vraj od trémy plné nohavice.

Historicky prvá stand – up tour navštívi 14 slovenských miest a jej zakladateľ sa na divákov nesmierne teší. „Turné je sranda. Kedysi som s Poštou pre teba cestoval každý mesiac štyri dni, chodil von s miestnymi a bavil sa o živote v iných mestách. Trochu mi to chýba a konečne si to vynahradím, verím tiež, že nás uvidia naživo ľudia, čo nás doteraz nepoznali a rozosmejeme ešte väčšiu časť Slovenska,“ prezradil nadšene Gordulič.

Hoci je komik dnes už na Slovensku v stand – up comedy pojmom, prizáva, že začiatky boli rozpačité. „Moje prvé vystúpenie bolo v klube NuSpirit a bol to taký polotrapas. Všetci sme stáli na pódiu so stand–upom po prvýkrát a mali sme plné gate. Ja som sa pripravoval na vystúpenie asi mesiac a vedel som ho odpredu aj odzadu, našťastie publikum nám veľa odpustilo, chceli sa baviť. Aj vďaka ľuďom nám to vydržalo a v septemrbi to už bude šesť rokov, čo spolu vystupujeme,“ povedal s úsmevom.

Silné reči sa dnes tešia mimoriadnemu diváckemu záujmu a tak sa partia komikov rozhodla precestovať so svojim programom vybrané slovenské mestá. „Na turné sme chceli ísť už dlho. Ľudia nám písali, aby sme prišli, poznali nás z videí a chceli zažiť Silné reči naživo. Tiež si myslím, že je čas posunút stand–up vyššie a zaradiť ho medzi formy ako divadlo, či koncerty. Silné reči sú priekopníkom stand–up, máme stály súbor, kvalitný program aj manažment a je čas sa posunúť ďalej,“ myslí si Jano, ktorý sa na mimobratislavské publikum veľmi teší. „Verím, že humor je univerzálny a ten dobrý funguje všade. Na druhej strane sú tam lokálne odlišnosti a tak uvidíme, ako nás príjmu noví diváci. Bude to sranda,“ dodal Gordulič.

Silné reči Fernet Stock Tour: 

25.9. - Trnava - Synagóga Café
26.9. - Nové Mesto nad Váhom
1.10. - Košice - Cassa Brewery
2.10. - Prešov - Wave
3.10. - Humenné - Hotel Alibaba
16.10. - Piešťany - Piešťanský pivovar
31.10. - Žilina - Holiday Inn
4.11. - Bratislava NuSpirit Club
6.11. - Senec - Murphys Pub
12.11. - Liptovský Mikuláš - Reštaurácia Reduta
13.11. - Martin - BarMuseum
14.11. - Banská Bystrica - Piano coctailbar
16.11. - Nitra - Galéria OC MLYNY
27.11. - Nové Mesto nad Váhom - Blue Note

Lístky na šou Silné reči si môžete zakúpiť v sieti predpredaj.sk>>

Viac o téme: Ján GorduličSilné reči
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu