Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Radikálna zmena imidžu: Takto herečku z Paneláku nepoznáte!

Michaela Majerníková, ktorá je novou tvárou jojkárskeho Paneláku, úplne zmenila imidž. Zobraziť galériu (8)
Michaela Majerníková, ktorá je novou tvárou jojkárskeho Paneláku, úplne zmenila imidž. (Zdroj: Ján Zemiar/Facebook)

BRATISLAVA - Úplne iná! Michaela Majerníková (34) je jednou z nových tvárí jojkárskeho seriálu Panelák. Ako vyšetrovateľka Judit pôjde po stope vraždy Jakuba Švehlu, ktorého doposiaľ stvárňoval Vladimír Kobielsky (39). Brunetku by ste však na starších fotkách vôbec nespoznali. Herečka totiž len nedávno radikálne zmenila imidž.

Na obrazovkách televízie Joj aktuálne beží už 15. séria Paneláku. Tú po nečakanom odchode herca Vladimíra Kobielskeho posilnilo hneď niekoľko nových tvárí. Okrem Dominiky Richterovej a Juraja Baču oživila dej aj herečka Michaela Majerníková, ktorá s novým seriálovým fešákom vyšetruje vraždu Jakuba Švehlu.

A zdá sa, že tmavovláska sa na úlohu kriminalistky aj patrične pripravila. Na televíznych obrazovkách sa totiž objavuje s krátkym účesom, vďaka ktorému pôsobí vyšetrovateľka Judit oveľa prísnejšie a vážnejšie. No v minulosti sa herečka pýšila naozaj dlhou hrivou a keď si ju pred pár mesiacmi aj dala skrátiť, nebol to ešte taký dramatický zásah ako teraz.  

Zaujímalo nás preto, či si takýto zostrih vyžadovala úloha v Paneláku. Zistili sme však, že je to trochu inak. „Miška veľmi dlho túžila po krátkych vlasoch a dlho sa odhodlávala, či takýto radikálny krok podstúpi. S novým účesom je ale veľmi spokojná,“ prezradil nám zdroj zo zákulisia seriálu. Čo na túto zmenu hovoríte vy? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu