Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Každý týždeň nový TRAPAS: Toto sa v jojkárskom Paneláku nemalo stať!

Televízia Joj si v Paneláku v poslednom období vyrobila hneď dva trapasy. Zobraziť galériu (12)
Televízia Joj si v Paneláku v poslednom období vyrobila hneď dva trapasy. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Toto im teda vôbec nevyšlo! Aj po siedmich rokoch sleduje Panelák veľké množstvo divákov. No v uplynulých dňoch ich sklamali chyby, ktoré sa v obľúbenom počine vyskytli. Diane Mórovej (45), ktorá v seriáli stvárňuje psychologičku Ivanu, tvorcovia poplietli šaty tak, že sa to naozaj nedalo nevšimnúť. V scénach nadväzujúcich na seba sa ryšavka zakaždým objavila v inom kúsku. Jane Kovalčíkovej (23) alias tehotnej Romanke sa zas na obraze záhadne menilo brucho.

Jojkársky seriál Panelák sa na televíznych obrazovkách objavuje už dlhých 7 rokov a za ten čas sa tvorcom podarilo vyrobiť aj pár prešľapov. Najnovšie sa v televízii sekli až dvakrát za pár dní. Nejde pritom o žiadne drobnosti, ktoré by si nikto nevšimol. Práve naopak, upozorňovať na ne začali samotní diváci. 

O naozaj výrazný trapas sa koncom minulého týždňa postarali šaty seriálovej Ivany. Zvodná psychologička, ktorú stvárňuje herečka Diana Mórová, sa totiž v po sebe nasledujúcich scénach objavila v úplne rozdielnych modeloch. Najprv sa po svojom byte prechádzala v sivom kúsku s neprehliadnuteľnými kvetmi na rukávoch. No o chvíľu už schádzala po schodoch síce tiež v šedom modeli, ale s úplne iným vzorom.

Kým však ryšavka prišla do práce, jej outfit sa opäť záhadne zmenil na pôvodný model s vyzdobenými rukávmi. V tomto prípade sú teda len dve možnosti. Buď má Ivanka kúzelné schopnosti a oblečenie sa na nej samovoľne mení napríklad podľa nálady, alebo ide o prácu popleteného člena štábu, ktorý má tieto „detaily” na starosti.

Šaty Diany Mórovej sa v Paneláku nepochopiteľne menili.
Zobraziť galériu (12)
Šaty Diany Mórovej sa v Paneláku nepochopiteľne menili.  (Zdroj: TV JOJ)

V týchto dňoch zas pozornosti tvorcov unikla budúca mamička Romanka. Herečka Jana Kovalčíková sa totiž najprv na televíznych obrazovkách objavila s bezchybnou postavou a plochým bruchom, no v ďalšom zábere mala brunetka už viditeľné tehotenské krivky. „Včera ste trošku zabudli dať Romane bruško. Keď za ňou prišla Denisa, brucho nemala, pri ďalšej scéne s Paťom už brucho mala,“ upozornila na chybu jedna z diváčok. No už o pár minút sa táto postava „nafúknutého“ brucha zas nejakým zaujímavým spôsobom zbavila.

Jane Kovalčíkovej, ktorá v Paneláku stvárňuje tehotnú Romanu, sa nepochopiteľne zväčšilo a potom zas zmenšilo brucho.
Zobraziť galériu (12)
Jane Kovalčíkovej, ktorá v Paneláku stvárňuje tehotnú Romanu, sa nepochopiteľne zväčšilo a potom zas zmenšilo brucho.  (Zdroj: TV JOJ)

V tejto súvislosti sme oslovili aj samotnú televíziu, aby sme zistili, či sa na Kolibe takýmito chybami po odvysielaní zaoberajú a vyvodzujú z nich aj nejaké dôsledky. K tejto téme sa však kompetentní odmietli vyjadrovať. 

Patrí Panelák k vašim obľúbeným seriálom? Nezabudnite ho podporiť vo veľkej televíznej ankete Telkáč roka 2014. >>Kliknite sem<<

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu