Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Veľká premena slovenskej sexi »zrzky«: Zo zvodnej divošky usadlá mamička!

Zuzana Norisová sa za posledné roky viditeľne zmenila. Zobraziť galériu (7)
Zuzana Norisová sa za posledné roky viditeľne zmenila. (Zdroj: Facebook/Tv Prima)

BRATISLAVA - Zmenila sa! Vďaka českému seriálu Letiště, v ktorom Zuzana Norisová (36) v minulosti hviezdila, sa herečka u našich západných susedov zaradila medzi sexsymboly. Na obrazovkách totiž vtedy pútala pozornosť sexi oblečením a ryšavými vlasmi, ktoré z nej urobili zvodnú divošku. No v poslednom období prešla umelkyňa výraznou zmenou imidžu. Môže za to jej dcérka Júlia, ktorá zo zmyselnej krásky urobila usadlú mamičku.

Zuzana Norisová je Slovenka, úspechy však žala prevažne v Česku. U nás ju diváci zaregistrovali zrejme len vďaka postave, ktorá sa v jojkárskom Paneláku objavila iba v jedinej sérii. U našich západných susedov si ale zahrala vo filmovom muzikáli Rebelové a neskôr sa z nej stal doslova sexsymbol.

O toto postavenie sa umelkyni postarala úloha v seriáli Letiště, kde stvárnila zvodnú divošku. A v neposlednom rade jej k lichotivému titulu dopomohol aj neutíchajúci záujem zo strany Davida Krausa, syna moderátora Jana Krausa. Potomok známeho baviča dokonca Zuzane zložil pieseň, v ktorej ju prehováral, aby sa rozišla s priateľom. 

No sexi „zrzka”, ako Norisovú jej českí fanúšikovia poznajú, prešla za posledné roky výraznou zmenou imidžu. Ryšavé vlasy vymenila za prirodzenú farbu, zmyselné oblečenie za pohodlné tričko a nohavice a z rušného sveta šoubiznisu sa utiahla do úzadia. Dôvodom je dcérka Júlia, ktorá sa jej narodila pred dvoma rokmi. Zo seriálovej dračice sa tak v reálnom živote stala usadlá mamička. Zato však žiari šťastím ako nikdy predtým. 


Mohlo by vás zaujímať: 


Video: Pieseň Zuzana, ktorú pre Zuzanu Norisovú zložil David Kraus

David Kraus Zuzana

Chcete vidieť Davidovho otca Jana Krausa naživo? Lístky na jeho slovenské predstavenia si môžete kúpiť na stránke predpredaj.sk!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu