Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Prekvapivá reakcia Mórovej na Kobielskeho odchod z Paneláku

Diana Mórová svojimi slovami k odchodu Vladimíra Kobielskeho z Paneláku doslova prekvapila. Zobraziť galériu (6)
Diana Mórová svojimi slovami k odchodu Vladimíra Kobielskeho z Paneláku doslova prekvapila.

BRATISLAVA - Slovenská herečka Diana Mórová (44) veľmi neprežíva odchod svojho hereckého partnera Vladimíra Kobielskeho (39) z Paneláku. Hoci by mnohí povedali, že ju bude strata seriálového manžela po dlhých siedmich rokoch mrzieť, ona má opačný názor.

V novembri minulého roka sme vás na Topkách informovali, že sa Vladimír Kobielsky rozhodol z Paneláku nadobro odísť. Už v týchto chvíľach herec hviezdi v konkurenčnom Búrlivom víne, no dejová línia Jakuba Švehlu sa na Jojke ukončila len nedávno - podnikateľa chladnokrvne zavraždili. 

No hoci by mnohí očakávali, že po dlhoročnej spolupráci budú za hercom jeho kolegovia smútiť, opak je pravdou. Hlavne reakcia jeho seriálovej exmanželky Diany Mórovej poriadne prekvapila - Kubkov odchod totiž berie pozitívne. Beriem to profesionálne - tak isto, ako sme doteraz hrali odchody našich otcov a vždy nejakej postavy. Aj Bajzova žena odišla tragicky, aspoň máme čo hrať. Bude to zas iné, život ide ďalej, netreba to brať tragicky, ale pozitívne. Aj Panelák raz skončí a my máme aspoň tému,“ vyjadrila sa 44-ročná Bratislavčanka.

Namiesto submisívneho Jakuba (Vladimír Kobielsky) bude seriálovej Ivane Švehlovej v ďalších častiach Paneláku dvoriť psychoterapeut Goran v podaní Jozefa Vajdu. Ako však Mórová ďalej uviedla, na scéne sa objaví aj niekto iný. „Ešte tu bude niekto ďalší, to ale zatiaľ nechcem prezrádzať,“ poznamenala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu