Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Šok z Jojky: Náhly koniec Paneláku... Po 7 rokoch ho zrušili!

Herci nedávno oslavovali 7. výročie seriálu, dnes už vedia, že ďalšie nebudú. Zobraziť galériu (7)
Herci nedávno oslavovali 7. výročie seriálu, dnes už vedia, že ďalšie nebudú.

BRATISLAVA - Veľké prekvapenie! Televízia Joj začiatkom tohto roka oslavovala siedme výročie Paneláku a krátko na to odštartovala 15. sériu tohto projektu. No tá je už posledná, ktorá sa na obrazovky dostane. Na Kolibe sa totiž svoj najúspešnejší projekt zrazu rozhodli zrušiť.

Nečakaný krok! Panelák patrí dlhodobo k najúspešnejším projektom televízie Joj. Aj po 7 rokoch je seriál pre divákov atraktívny a mnohí veľmi ťažko niesli jeho odsun na neskorší vysielací čas. Doteraz je fanúšikovská stránka na Facebooku zahltená prosbami o jeho návrat na skoršie večerné chvíle. 

Televízia Joj však hlasy divákov nevyslyšala a dokonca si pre nich pripravila veľmi nepríjemné prekvapenie. Ako totiž informoval denník Plus 1 deň, aktuálna séria tohto počinu je už posledná. Viac sa nakrúcať nebude. Panelák končí v čase, keď je na výslní. V tejto sezóne uvádzame 15. sériu Paneláku, ktorý za celých sedem rokov patrí k najúspešnejším programom na trhu. Našim divákom však chceme ponúknuť aj ďalšie seriály, na ktorých už pracujú rôzne tímy autorov, medzi nimi aj Andy Kraus,” vyjadrila sa PR manažérka Katarína Gajdošíková. 

Topky.sk v tejto súvislosti oslovili Jána Koleníka, ktorý patrí k najvýraznejším tváram Krausovho diela. „Áno, boli sme informovaní a myslím si, že ak sa chceme posunúť ďalej, treba pracovať na nových výzvach. Panelák bol a je fenomén medzi seriálmi a zaslúži si ukončiť ho so cťou, aj keď som pri ňom strávil svoju hereckú mladosť,” povedal nám predstaviteľ Marcela Masloviča. 

Smútok z rozhodnutia kompetentných neskrýval Štefan Skrúcaný, ktorý stvárňuje východniara Fedora. Je to obrovský úspech a fenomén, že Panelák dokázal fungovať sedem rokov ako denný seriál. Je to naozaj ojedinelý zjav. Neviem, či to bude mať niekedy obdoby,” uviedol herec. „Pre mňa bol Panelák príjemným spestrením práce a zároveň kontaktom s televíznym herectvom. Najviac mi bude ľúto za ľuďmi, ktorých som za tie roky spoznal. Najmä za mojou seriálovou manželkou Dadou Duditšovou, ktorá je veľmi príjemný človek. Možno jeden z najlepších, akých som v našej brandži stretol. Aj vďaka nej bola na pľaci vždy prijemná, skoro až rodinná, atmosféra,” dodal. 

Hercov z denného seriálu údajne v Jojke oslovujú do nových projektov. Otázne je, či tam nájdu uplatnenie všetci. Viacerí sa zrejme budú musieť poobzerať po inej práci. Na Kolibe pritom do novej série zlákali aj nové tváre, či vrátili do deja opäť Elenu Podzámsku. S týmto flekom sa však môže rovno rozlúčiť. 

 

Máte radi Panelák? Zahlasujte zaň v ankete Telkáč roka 2014.
Máte radi Panelák? Zahlasujte zaň v ankete Telkáč roka 2014.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu