Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Kráska chcela pred Haberom uspieť v SuperStar, teraz nakrútila pikantné VIDEO!

Karolína Gudasová natočila k piesni Černá i Bílá poriadne horúci videoklip. Zobraziť galériu (11)
Karolína Gudasová natočila k piesni Černá i Bílá poriadne horúci videoklip.

PRAHA - Hovorí sa, že sex v dnešnej dobe predáva. Tento fakt si zrejme uvedomuje aj speváčka Karolína Gudasová (22), ktorá kedysi skúšala šťastie v prvej Česko Slovenskej SuperStar. Nedávno vydala svoju úplne prvú pieseň s názvom Černá i Bílá, ku ktorej natočila aj videoklip. A vôbec sa v ňom nehanbila odhaliť svoje telo. Sexepíl a vášeň z neho doslova sršia.

Vie, ako upútať pozornosť! Mladá Češka Karolína Gudasová sa pokúšala preraziť v prvej Česko Slovenskej SuperStar. „Máš talent. A keď sa chceš hudbou živiť, tak sa ňou živiť môžeš a túto súťaž k tomu nepotrebuješ,” povedal jej vtedy porotcovský kat Pavol Habera v takzvanej Dlhej ceste, kam postúpilo 40 najlepších súťažiacich. 

Karolína si však najskôr našla uplatnenie ako divadelná herečka a k muzike sa vrátila až teraz. A zdá sa, že tmavovláska pre rozbeh svojej kariéry urobí naozaj všetko. K svojej úplne prvej piesni Černá i Bílá totiž vydala videoklip, v ktorom sa objavili aj pikantnejšie scény.

Sexi dcéra známeho českého hokejistu Lea Gudasa sa pred kamerou v istých chvíľach promenádovala oblečená iba v erotickej spodnej bielizni a v čiernych podväzkoch. Nechýbali ani intímnosti s „filmovým” partnerom. Ako herečka ich stvárnila naozaj dôveryhodne. Veď sa presvedčte sami. 

VIDEO: Klip Karolíny Gudasovej k jej prvej piesni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu