Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Sexica Mirgová vytasila prsia: Dominika, takto ťa nepoznáme!

Dominika Mirgová sa takto ešte v žiadnom klipe neukázala. Zobraziť galériu (7)
Dominika Mirgová sa takto ešte v žiadnom klipe neukázala.

BRATISLAVA - Najzvodnejší klip kariéry! Dominika Mirgová (21) začala profesionálne spievať, keď bola ešte pomerne malé dievčatko. Medzitým však vyrástla a k novému singlu Swing nakrútila horúci retro klip. Predvádza v ňom odvážne pózy aj svoj plný dekolt. Jednou z úloh, ktorú pri nakrúcaní stvárnila, bol aj zvrhlá sekretárka.

Naozaj je to ona? Mladá Dominika Mirgová v novom klipe už nie je za romantickú speváčku. Z nevinného dievčatka totiž vyrástla riadna dračica, ktorá sa nebojí predviesť svoje ženské prednosti v poriadne hlbokom výstrihu. „Mojou najväčšou zbraňou je samozrejme môj hlas,” povedala nám s úsmevom.

Pri nakrúcaní sa sexica z Trnavy prevtelila do rôznych postáv. „Hrám tam niekoľko úloh, napríklad maminu s bábätkom, sexi kosť alebo zvrhlú sekretárku, ako sme ju pracovne nazvali,” prezradila Dominika.

O prekvapenia teda v tomto počine núdza nie je. Ako sme sa však dozvedeli, pri výrobe klipu bola ohromená aj samotná interpretka. Od kuriéra totiž dostala záhadný balíček, ktorého obsah si môžete pozrieť vo videu pod článkom. „O tom som do poslednej chvíle netušila, ale potešila som sa. Kto by sa netešil z takého darčeka,” povedala nám Mirgová. Ako dodala, s výsledkom nakrúcania je spokojná a dúfa, že rovnako sa z jej práce budú tešiť aj fanúšikovia.

VIDEO: Pozrite si najnovší klip Dominiky Mirgovej, v ktorom sa dozviete, aké prekvapenie jej kuriér doručil.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu