Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nový imidž Dominiky Mirgovej: Fíha, veď vyzerá ako Kylie Minogue!

Dominika Mirgová sa stavia do pozície zvodnej sexice à la Kylie Minogue. Zobraziť galériu (9)
Dominika Mirgová sa stavia do pozície zvodnej sexice à la Kylie Minogue.

BRATISLAVA - Wau! Dominika Mirgová (22) patrí k speváčkam, ktoré sa dostali na scénu vďaka šou SuperStar. Odvtedy však už uplynul nejaký ten rôčik a blondínka dospela. Už to nie je to nesmelé dievčatko z markizáckeho pódia, ale je z nej poriadne sexi žena. Dokazuje to aj vo svojom najnovšom klipe, v ktorom sú scény, za aké by sa nemusela hanbiť ani zvodná Kylie Minogue. Zdá sa, že Trnavčanka si vzala zo slávnejšej kolegyne príklad a stavila na imidž dračice.

Dráždi! Dominika Mirgová v novom klipe ku skladbe Hore odhodila zábrany a predviedla sa ako zvodná sexica. Pózy v kožuchu a v sieťovaných pančuchách evokujú polohy, v akých sa vo svojom videu podobného názvu Higher (Vyššie) vrtela Kylie Minogue. A rovnako ako slávna Austrálčanka, aj naša blondínka si pred kamery prizvala polonahých fešákov. Mirgová totiž stavila na finalistov mužskej súťaže krásy.

Videoklip ku skladbe Hore je preto zrejme najsexi, aký kedy mladá speváčka nakrútila. „Vždy som chcela spraviť takýto klip, je to niečo iné, trošku pikantné. Na nakrúcaní mi bolo veru aj horúco,” povedala nám s úsmevom Dominka. „Skladba je energická, odvážna, provokujúca a zaslúži si takýto klip,dodala Mirgová. Pozrite si výsledok sami...

VIDEO: Klip Dominiky Mirgovej ku skladbe Hore

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu