Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Vulgárna exmarkizáčka v Nákupných maniačkach: Preboha, veď vyzerá ako z bordelu!

Gabriela Bullová s odhaľovaním problém nemá. V Nákupných maniačkach neprekvapila imidžom ľahkej ženy. Zobraziť galériu (8)
Gabriela Bullová s odhaľovaním problém nemá. V Nákupných maniačkach neprekvapila imidžom ľahkej ženy. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Nemá súdnosť?! Gabriela Bullová (32) naozaj rada provokuje. Dokázala to na markizáckej Farme, kde vytrčila na divákov svoje silikónové prsia už po pár dňoch. Neskôr sa dokonca obnažovala pred kamerami v relácii Sexy šport a aktuálne na obrazovkách uvádza vyzliekací kvíz. Najnovšie sa blondínka objavila aj v jojkárskej šou Nákupné maniačky. A nezostala nič dlžná svojej povesti. Opäť totiž vyzerala ako ľahká deva.

Gabriela Bullová sa do povedomia verejnosti dostala vďaka účinkovaniu v markizáckej reality šou Farma. Už tam plavovláska dokázala, že s vyzliekaním pred kamerami problém nemá. Veď stačilo len zopár dní mimo civilizácie a mamička dvoch detí sa bez hanby po statku prechádzala s holými prsiami, navlečená v erotickej spodnej bielizni. Aktuálne blondínka „hviezdi“ ako moderátorka sexi kvízu v menšej televízii, kde má zhadzovanie oblečenia v popise práce.

Dalo sa preto očakávať, že keď sa rodáčka zo Šale objaví v šou Nákupné maniačky, elegantné šaty s dĺžkou pod kolená si asi nekúpi. No to, ako sa napokon Bullová „vyobliekala”, bolo hodné akurát tak ženy s pochybnou povesťou. Aspoň tak jej výsledný outfit hodnotili diváci na sociálnej sieti Facebook. Exfarmárka sa totiž navliekla len do čipkovaného body, ktoré doplnila lodičkami na vysokom podpätku. Nahodená v spodnej bielizni sa už len zahalila do elegantného kabátu. 

Výsledný efekt Slováci hodnotili jednoznačne. „Jak lacná štetka do bordelu. Hnus, velebnosti,“ objavilo sa na Facebooku pod Gabrielinou fotkou. „To je aká téma? Porno 80-tych rokov?“ pridali sa ďalší. Podobný názor mal aj samotný stylista šou Maroš Kočišík. „Povedzme si na rovinu – kto už nečakal, že odhalíš dekolt, odhalíš nohy a nejakým spôsobom pôjdeš po tejto prvoplánovej erotike? Pre mňa dosť vulgárna záležitosť,“ vyhlásil znalec módy. Čo hovoríte na jej outfit vy?

Gabriela Bullová má vo vyzliekaní pred televíznymi kamerami prax.
Zobraziť galériu (8)
Gabriela Bullová má vo vyzliekaní pred televíznymi kamerami prax.  (Zdroj: TV MARKÍZA)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu