Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Podvod, aký tu ešte nebol: Konflikt v Nákupných maniačkach!

Podvod v Nákupných maniačkach vyvolal medzi súťažiacimi poriadne napätú atmosféru. Zobraziť galériu (8)
Podvod v Nákupných maniačkach vyvolal medzi súťažiacimi poriadne napätú atmosféru.

BRATISLAVA – Natreli jej to! V tohtotýždňovej šou Nákupné maniačky to medzi súťažiacimi poriadne iskrilo. Dôvodom bolo počínanie súťažiacej Lenky (31), ktorá súťažila ako štvrtá v poradí. Blondínka sa totiž dopustila podvodu, aký v histórii tejto súťaže ešte nebol. Keď jej na to prišli súperky, dali najavo svoje sklamanie a znechutenie.

Poriadne rozčarované! Diváci a tri z účinkujúcich obľúbenej jojkárskej šou Nákupné maniačky zažili tento týždeň poriadny šok. Jedna zo súťažiacich sa totiž dopustila podvodu, aký tu pred kamerami ešte nebol. Ostatné dámy na to prišli náhodou, nechcene im to prezradila jedna z predavačiek v obchode. 

Kameňom úrazu bolo, že Lenka sa do nákupného centra vybrala ešte pred nakrúcaním a nechala si tam odložiť červenú tylovú sukňu. Tým potom vo svoj súťažný deň ušetrila kopec času z dvojhodinového limitu, ktorý je na výber oblečenia určený. „Vyšperkovala” to ešte tým, že v obchode sa tvárila, že zaujímavý červený kúsok vidí po prvý raz. Svoj herecký výkon podčiarkla aj tvrdením, že vyskladanie vhodného outfitu bolo pre ňu ťažké a chaotické. Pritom ho mala dávno premyslený. 

Ostatné dievčatá preto dali „podvodníčke“ najavo, že o jej konaní vedia. „Lenka, my máme na teba ešte jednu vec. Pred chvíľou nám bola povedaná pre nás všetky veľmi nepríjemná správa. Vraj si si bola veci už predtým pozrieť a dala si si tú sukňu odložiť. Vedeli sme, v čom prídeš. Veľmi nás tvoj počin sklamal,“ povedala súťažiaca Mária.

Dotknutá Lenka svoj krok hájila tým, že nechcela nákup nechať na náhodu. Konkurentky ju totiž v predchádzajúcich dňoch zaskočili originalitou svojich outfitov, a preto sa rozhodla dopredu si obzrieť sortiment vybraného obchodu. „Myslím si, že nie som prvá ani posledná, čo si išla niečo pozrieť dopredu,“ bránila sa referentka. Ani premyslený podvod jej však nakoniec k výhre nepomohol.  

V súvislosti so vzniknutou situáciou sme sa obrátili aj na televíziu Joj, ktorá tento program pripravuje a vysiela. „Nie je v našich silách ustrážiť súťažiacich, nie sme s nimi 24 hodín denne. Je to o čestnosti všetkých zúčastnených,” povedali nám na PR oddelení. Ako dodali, podľa ich vedomia išlo o ojedinelý prípad. Snáď si ďalší adepti nevezmú z prešibanej Lenky príklad. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu