Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nová tvár Jojky: Toto je obnažený slovenský sexsymbol!

Ján Dobrík je hlavnou postavou nového jojkárskeho seriálu Divoké kone. Zobraziť galériu (12)
Ján Dobrík je hlavnou postavou nového jojkárskeho seriálu Divoké kone. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Hmm, príjemný pohľad! Toto si zrejme pri zhliadnutí prvých záberov z nového jojkárskeho seriálu Divoké kone povie mnoho divákov. Na svoje si totiž prídu nielen páni, ktorých určite poteší pohľad na krásnu Moniku Šagátovú (22), ale bez pochýb aj dámy. Ján Dobrík (29) totiž patrí medzi naše mužské sexsymboly. Pozrite si jeho polonahé zábery z televíznej novinky a posúďte sami!

Na obrazovkách televízie Joj dnes štartuje nový slovenský seriál s názvom Divoké kone. Šancu zažiariť v ňom dostali neopozerané herecké tváre - Monika Šagátová a Ján Dobrík. No a práve modrooký fešák je radený medzi nové slovenské sexsymboly. Veď hoci premiérovú časť na Kolibe ešte len odvysielajú, herec má už teraz bohatú základňu verných obdivovateliek. 

No a po zhliadnutí záberov z natáčania televíznej novinky sa niet ani čomu čudovať. Ako sa budú môcť presvedčiť diváci už v prvej časti, vyšportovaný sympaťák vystaví na obdiv polonahé telo. Nuž, takému pohľadu by odolala len máloktorá žena. Nechajme sa prekvapiť, či seriál priláka k obrazovkám diváčky vďaka pútavému dejú alebo skôr kvôli sexi hercovi. 

Treba uznať, že Ján Dobrík vyzerá bez trička naozaj dobre.
Zobraziť galériu (12)
Treba uznať, že Ján Dobrík vyzerá bez trička naozaj dobre.  (Zdroj: TV JOJ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu