Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Sex hneď na začiatok: Hviezda Divokých koní skočila rovno do postele!

Monika Šagátová si v prvom diele novej série zahrala odhalenú scénu. Zobraziť galériu (16)
Monika Šagátová si v prvom diele novej série zahrala odhalenú scénu.

BRATISLAVA - Pikantný začiatok! Od pondelka štartuje na Jojke druhá séria rodinnej ságy Divoké kone. Pri tejto príležitosti zorganizovala televízia vo štvrtok večer predpremiéru úvodného dielu. Podujatia sa zúčastnili herci, realizačný tím a aj novinári. Ako sa mohli prítomní presvedčiť, tvorcovia zakomponovali hneď do prvej časti posteľné scény medzi ústrednými postavami Monikou Šagátovou (23) a Jánom Dobríkom (30).

Diváci jojkárskeho seriálu Divoké kone sa v pondelok večer dočkajú novej série. Tvorcovia sľubujú, že čerstvo nakrútené časti prinesú nielen humorné a dramatické zápletky, ale aj eroticky nabité scény. Fanúšikovia projektu sa o tom budú môcť presvedčiť hneď na úvod. Hlavné postavy totiž spolu vhupnú do postele

Keďže seriálový Adam sa chystá na služobnú cestu, Hana sa s ním lúči sexom. Kamery zachytávajú dej po akte - Dobrík si zapína košeľu a Šagátová leží nahá pod paplónom. Spod perín jej vykúkajú ramená a nohy. Herečka sa v minulosti netajila tým, že sa jej podobné scény ťažko nakrúcajú. Chceli sme preto vedieť, či to s odstupom času zvláda lepšie.

„Už sme si s Jánom na seba zvykli. Ako ľudia a aj ako kolegovia si veľmi dobre rozumieme, takže je to úplne v poriadku,“ odvetila seriálová Hana, ktorá bola pri prvej sérii v z erotických scén nervózna. Teraz už zjavne problém nemá. Nechajme sa preto prekvapiť, či jej odvaha inšpiruje tvorcov k tomu, aby do deja zakomponovali ešte pikantnejšie zápletky.

Viac o téme: Monika ŠagátováDivoké Kone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu