Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hlavná hrdinka z Divokých koní sexovala v tráve!

Ján Dobrík a Monika Šagátová sa v seriáli Divoké kone intímne zblížia. Zobraziť galériu (6)
Ján Dobrík a Monika Šagátová sa v seriáli Divoké kone intímne zblížia. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Horúce bozky a nežnosti! Diváci jojkárskeho seriálu Divoké kone sa dnes večer dočkajú eroticky nabitých scén. Hlavné postavy, ktoré stvárňujú Monika Šagátová (22) a Ján Dobrík (30), sa totiž na televíznych obrazovkách intímne zblížia. Vášeň ich premôže pri jazere, kde si dvojica užije nespútaný sex v tráve. Zisťovali sme, ako sa odvážne zábery natáčali predstaviteľke mladučkej Hany.

V dnešnej epizóde jojkárskeho seriálu Divoké kone sa po viac ako dvoch týždňoch vysielania intímne zblížia hlavné postavy projektu. A rozhodne nepôjde len o taký letmý bozk. Dvojica si totiž užije vášnivý sex v tráve. Divákom sa pri tej príležitosti naskytne pohľad aj na predstaviteľku seriálovej Hany iba v podprsenke.

„Tieto scény sa snažím vnímať ako všetky iné herecké scény, pretože ako herečka sa im nevyhnem,“ priblížila pre topky.sk Šagátová. No napriek tomu, že si uvedomuje, že aj takéto zábery patria k jej práci, ich natáčanie ju predsa len trochu potrápilo. „Ono je to odhaľovanie vždy problémom. Samozrejme, že som sa hanbila a mala som pred tým rešpekt, ale ubezpečovali ma, že to bude natočené tak decentne a tak slušne, že sme to nakoniec všetko zvládli,“ dodala Monika. 

Ako sme v súvislosti so scénou ďalej zistili, celá sa nakrúcala doslova bleskovou rýchlosťou. „Ponáhľali sme sa a ja som na poslednú chvíľu dobehla k tomu jazeru. Režisér nám vysvetlil kto, ako, kde, ruka, noha a bolo to veľmi rýchlo natočené. Ani sme si nestihli s Jankom vlastne uvedomiť, čo sa deje,“ uzavrela tému vychádzajúca herecká hviezda, ktorá sa kvôli nedostatku času stihla zvítať so svojím kolegom až po intímnych scénkach. 

Hana (Monika Šagátová) a Adam (Ján Dobrík) si dnes večer v jojkárskom seriáli Divoké kone užijú sex v tráve.
Zobraziť galériu (6)
Hana (Monika Šagátová) a Adam (Ján Dobrík) si dnes večer v jojkárskom seriáli Divoké kone užijú sex v tráve.  (Zdroj: TV JOJ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu