Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Prekvapivé rozuzlenie na Farme: Toto nik nečakal! Je to humus, kričal Reza

Takýto záver posledného týždňa reality šou Farma súťažiaci rozhodne nepredpokladali. Zobraziť galériu (8)
Takýto záver posledného týždňa reality šou Farma súťažiaci rozhodne nepredpokladali. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Opäť neplánovaná situácia! Vyradení súťažiaci z markizáckej reality šou Farma mali tento týždeň dve veľmi dôležité úlohy. Najprv rozhodli o tom, kto postúpi priamo do finále, potom zas o účastníkovi semifinále. Ako prvému v stredu udelili výhodu Tiborovi Repovi (48), meno druhého spoznali diváci v piatok. Jeho voľba bola spočiatku veľmi napínavá. Sprevádzal ju hnev a napätie. Napokon však s náskokom vyhrala Lenka Švaralová (27). Tento fakt poriadne rozzúril Rezu Giviliho (31), ktorý to celé označil ako úplný odpad.

Finalisti v markizáckej reality šou Farma majú pred sebou už iba posledné dni pred úplným vyvrcholením projektu. V súťaži zostali len poslední štyria odvážlivci. O postupe jedného z nich - Tibora Repu, sa rozhodlo ešte v stredu. Vyradení statkári ho totiž označili za človeka, ktorý sa najviac pričinil na rozvoji salaša, a tým mu zaručili priamy vstup do veľkého finále. 

No na konci týždňa sa bývalí súťažiaci dostali opäť do situácie, ktorú čakal iba málokto. Po stredajšom hlasovaní totiž prišlo v piatok ďalšie. Tentokrát sa moderátorka projektu Kveta Horváthová opýtala exfarmárov, koho z trojice - Lenka Švaralová - Reza Givili - Matúš Lengvarský - chcú vidieť v semifinále. Prítomní svojimi hlasmi rozhodli, že ďalej posunú Lenku Švaralovú.

„Bola som dosť prekvapená z toho, že ma podržali ľudia, ktorých poznám necelý týždeň. Dokonca aj Viktor, s ktorým som mala dosť prudké konflikty. Takže z toho som bola veľmi zaskočená,“ netajila svoje rozčarovanie Švaralová, ktorá nad pánmi vyhrala s náskokom 5:3:3.

Výsledný verdikt však poriadne nahneval Rezu Giviliho. „Všetko bolo normálne, kým Betka nezahlasovala za Lenuš. To som sa už úplne rehotal. Toto je už úplný humus, toto je úplný odpad. Ja už som tam nechcel sedieť, chcel som sa postaviť a sadnúť si úplne inde,“ zahlásil po vyhlásení skóre moslim. Nezostáva mu však nič iné, len sa s tým zmieriť. A keďže mal s Matúšom rovnaký počet hlasov, ich trápenie v súťaži sa ešte neskončilo. O tom, kto z nich sa postaví v semifinále proti Lenke, sa rozhodne budúci týždeň.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu