Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Exfarmári Reza a Božka sa priznali: Milenecký vzťah!

Exfarmári Božka a Reza netaja milenecký pomer Zobraziť galériu (5)
Exfarmári Božka a Reza netaja milenecký pomer (Zdroj: archív; TV Markíza; koláž ivi)

BRATISLAVA - Na obzore je ďalší farmársky pár! Exotický vzhľad a sexepíl účastníka reality show Farma Rezu očaril bývalú spolufarmárku Božku Candrákovú. Dvojica svoju náklonosť netají, o čom svedčia vášnivé bozky počas štvrtkového finále.

Na Cypre má ženu a deti, na Slovensku sa správa ako bohém. Keďže so svojou manželkou nežije, vyhlasuje o sebe, že sa cíti ako slobodný. Aj keď Reza(31) uprednostňuje brunetky, Božke(35), ktorá bola na Farme niekoľko dní ako hosť, neodolal. Vraj ho najviac upútali blondínkine "sesky". 

Exfarmári Reza a Božka
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB)

Krátke priateľstvo veľmi rýchlo prerástlo do vášnivého vzťahu. Na štvrtkovom finále si dvojica otvorene prejavovala náklonnosť zvodnými pohľadmi a horúcimi bozkami. 

Božka Candráková je ale stále skeptická. Má za sebou niekoľko nevydarených vzťahov a vyhlasuje, že pozerá na románik s exotickým Iráncom s nadhľadom. To, že si milenca hneď nasťahovala do bytu však svedčí o opaku. Reza odišiel z Farmy rovno za Božkou do Senice, kde teraz spolu bývajú. 

Exfarmári Reza a Božka
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB)

Reza má síce povesť nenapraviteľného milovníka žien, Božka ho však opisuje ako romantika. Vraj sa v posteli radi len tak objímajú a rozprávajú. Či má tento vzťah budúcnosť alebo ide len o priateľov s benefitmi, ukáže až čas. 

Exfarmári Reza a Božka
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: FB)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu