Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zo štíhlej krásky buchta: Markizácka farmárka sa vykŕmila!

Anna Koleňáková z markizáckej Farmy trochu pribrala. Zobraziť galériu (9)
Anna Koleňáková z markizáckej Farmy trochu pribrala.

BRATISLAVA - O pár kíl ťažšia! Anna Koleňáková (20) sa na začiatku Farmy 5 jednoznačne zaraďovala medzi sexi kočky, ktoré zavítali na markizácky statok. Zo súťaže však vypadla pomerne skoro a odišla domov. V tomto týždni sa ale do šou vrátili takmer všetci finalisti vrátane tmavovlásky. Ako sa však jej kolegovia a tiež diváci pri obrazovkách mohli presvedčiť, fešanda z Hrušovian je o čosi okrúhlejšia.

Vypapala sa! Anna Koleňáková patrila k finalistom, ktorí prišli do markizáckej šou Farma hneď v jej začiatkoch. Zažila tam tak tie najdrsnejšie podmienky, kedy súťažiaci raňajkovali len pol jabĺčka či kalerábu. Po návrate domov si tak zrejme jedlo naozaj vychutnávala.

Svedčí o tom jej okrúhlejšia tvár – plnšie líca či druhá brada, ktorá sa jej pomaly črtá. To, že je o pár kíl ťažšia, si všimli aj ostatní farmári. Vypovedá o tom veta samotnej Anny, ktorú predniesla pred kamerami. „Hovoria, že som pribrala,” posťažovala sa smutným hlasom Jane Ivaničovej. A tá pred ňou pravdu netajila. „No, trošku,” zhodnotila mladšiu kolegyňu úprimne. 

Našťastie ale Koleňákovú zatiaľ nikto nezhadzoval tak, ako to v minulosti zažila na Farme Eva Orolínová od Tomáša Mrvu. Tá bola na svoju váhu mimoriadne citlivá, mala dokonca za sebou aj boj s anorexiou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu