Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Poriadne dusno u Gabriely Drobovej: Jedna z týchto krások skončí na dlažbe!

Gabriela Drobová sa rozhoduje, ktorá z troch krások vo Fashion TV nadobro skončí. Zobraziť galériu (6)
Gabriela Drobová sa rozhoduje, ktorá z troch krások vo Fashion TV nadobro skončí. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Na odstrel! Na chodbách módnej televízie Fashion TV je v týchto dňoch poriadne dusno. Šušká sa totiž o tom, že riaditeľka Gabriela Drobová (40) sa rozhodla jednu zo svojich moderátoriek vyhodiť. Nahnuté to majú všetky tri krásky - Mária Zelinová (25), Jana Mutňanská (25), aj Soňa Skoncová (27). Práve niektorú z nich chce totiž šéfka nahradiť mladšou krvou.

Moderátorky módnej televízie Fashion TV Mária Zelinová, Jana Mutňanská a Soňa Skoncová prežívajú v týchto dňoch poriadne krušné chvíle. Dostala sa k nám totiž informácia, že šéfka stanice Gabriela Drobová chce jednu z krások vyhodiť. O svoje miestečko sa môže obávať každá. Podľa tvrdení nášho zdroja plánuje riaditeľka priniesť do stanice mladšiu krv. 

„Gabika plánuje konkurz, kde by pozvala hlavne mladšie dievčatá okolo 22 rokov. Chce trochu oživiť tím,“ povedal pre topky.sk zdroj. Nad touto možnosťou vraj Drobová uvažovala už dlhšie. O tom svedčí aj fakt, že v tejto chvíli presne vie, ktoré z dievčat si chce určite ponechať.

Hrozba „padáka“ tak visí iba nad zvyšnými dvomi. Ktoré z nich to sú, nie je jasné. No napríklad Soňa Skoncová si v minulosti u šéfky vyrobila čierny bod kvôli konkurzu na jojkársky Topstar - išla naň totiž poza Drobovej chrbát. V relácii pôsobí dodnes. K celej veci napokon neprispieva ani fakt, že je spomedzi dievčat najstaršia. 

V tejto súvislosti sme oslovili aj samotnú Drobovú, no tému nechcela komentovať. „K interným záležitostiam televízie sa nebudem vyjadrovať,“ povedala pre topky.sk. Našu informáciu však nepoprela. 

V minulosti v módnej televízii pôsobila napríklad aj Miss Universe SR 2009 Denisa Mendrejová, ktorá z postu moderátorky odišla kvôli rodičovským povinnostiam. Angažmán v stanici mala tiež česká herečka Nikol Moravcová. Tá opustila Fashion TV nedobrovoľne - šéfka ju vyrazila po tom, čo sa upísala inej telke.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu