Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Toto telo už nie je voľné: Známa exmoderátorka zbalila úspešného lekára!

Sexi kráska Jana Mutňanská už nie je sama. Zobraziť galériu (12)
Sexi kráska Jana Mutňanská už nie je sama.

BRATISLAVA – Modelka Jana Mutňanská (26) sa zviditeľnila nielen ako speváčka a misska, ale predovšetkým ako moderátorka módnej televízie. Vždy dokonale nastajlová slečna už roky chodí do spoločnosti sama a po svojom boku neukázala žiadneho muža. Mnohí si tak mohli myslieť, že táto sexi kosť je stále voľná. Opak je však pravdou, už niekoľko mesiacov tajne randí s uznávaným lekárom.

Zamilovaná a šťastná! Jana Mutňanská  sa do povedomia divákov dostala ako nádejná speváčka skúšajúca šťastie v šou SuperStar, ale ako aj finalistka Miss Universe SR 2010. Tam sa jej síce nepodarilo zvíťaziť, ale získala titul Miss Media. Najväčší zlom v jej kariére však nastal pred tromi rokmi, keď sa stala jednou z moderátoriek Fashion Tv.

Hoci módnu televíziu už pred časom opustila, z dohľadu médií a zo šoubiznisu sa nevytratila. Neustále sa objavuje na rôznych akciách a podujatiach a popritom sa venuje svojim aktivitám a – ako sme nedávno zistili – aj novému priateľovi. Podľa našich informácií je ním úspešný lekár, s ktorým tvorí pár už nejaký čas.

Dvojica však svoju lásku pred svetom skrýva a doposiaľ vzťah verejne nepriznali. Nedávno sa objavili aj na Bratislavských módnych dňoch, kde kráska predvádzala na móle a pán doktor sedel v hľadisku a brunetke nadšene tlieskal. Po prehliadke ju dokonca nenápadne objal, ale následne sa od nej vzdialil a ako pár sa neprezentovali. Kráska rozdávala úsmevy na všetky strany a fotografom pózovala iba s priateľmi.

K tejto téme sme oslovili aj samotnú Janu. „Nechcem rozprávať o svojom súkromí. Som šťastná a to je hlavné. Blízki ľudia to vedia, že sme spolu, no náš vzťah nechcem medializovať, nie som taká známa,“ odvetila nám Mutňanská, ktorá partnera síce priznala, no odmietla čokoľvek bližšie konkretizovať. 

Toto telo už nie je voľné. Bývalá finalistka Miss a exmoderátorka zbalila známeho lekára.
Zobraziť galériu (12)
Toto telo už nie je voľné. Bývalá finalistka Miss a exmoderátorka zbalila známeho lekára.

Viac o téme: Jana Mutňanská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu