Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Párty plná sexi tiel: Kráska ukázala nohavičky, vyzývavá Drobová podprsenku!

Natalie Kotková ukázala nohavičky, Gabika Drobová zas podprsenku. Zobraziť galériu (6)
Natalie Kotková ukázala nohavičky, Gabika Drobová zas podprsenku.

BRATISLAVA - Odhalili sa! Pred pár dňami bolo v centre Bratislavy oveľa viac horúco ako kdekoľvek inde. Na meter štvorcový sa tam totiž zišlo nespočetne veľa sexi žien na párty módnej televízie. Kráske z Čiech Natalii Kotkovej (23) sa navyše podarilo ukázať nohavičky a šéfka Fashion TV Gabriela Drobová (40) zas vo vyzývavom outfite predviedla čipkovanú podprsenku.

Galéria: Fashion Sparkling Summer Party

Koncom pracovného týždňa sa v hlavnom meste konala letná párty, na ktorej sa objavili mnohé krásne ženy. Organizátorkou akcie bola riaditeľka Fashion TV Gabriela Drobová, ktorá bola v ten večer neprehliadnuteľná. V rafinovaných šatách s hlbokým výstrihom okrem svojich vnád predviedla aj čipkovanú bielu podprsenku, ktorá jej v dekolte vykúkala.

Možno zámer, možno náhoda... Isté však je, že nebola jediná, ktorá na tejto akcii ukázala bielizeň. Česká Miss Junior 2011 Natalie Kotková si totiž pri vystupovaní z auta neustriehla krátke šaty. Prítomným a fotografom tak ukázala aj biele nohavičky. Kráska si svoju „chybičku“ zjavne neuvedomila, lebo ihneď pózovala pred objektívmi s úsmevom na perách.

 

 

 

Viac o téme: Gabika Drobová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu