Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Z bucľatého dievčatka sexi kočka: Fíha, Pociskovej roky naozaj prospeli!

Nela Pocisková sa od začiatku svojej kariéry zmenila z tínedžerky na zvodnú ženu. Zobraziť galériu (11)
Nela Pocisková sa od začiatku svojej kariéry zmenila z tínedžerky na zvodnú ženu.

BRATISLAVA - Pamätáte si, ako začínala?! Nela Pocisková (23) sa vo vodách šoubiznisu objavila už ako 15-ročná. Talentovaná herečka a speváčka nepatrila k predčasne vyspelým tínedžerkám, svojím vzhľadom sa radila skôr k dievčatkám. Tento dojem umocňovali aj jej bacuľatejšie líčka. Dnes je už brunetka stálou súčasťou slovenského umeleckého sveta a dozrela doslova do krásy.

To snáď ani nie je ona! Nela Pocisková jednoznačne patrí k hviezdam mladej hereckej generácie. Okrem toho, že aktuálne hrá hlavnú úlohu v markizáckom seriáli Búrlivé víno, pravidelne účinkuje aj v muzikáloch. 23-ročná umelkyňa je zároveň aj veľmi sympatickou mladou ženou, ktorá má množstvo obdivovateľov. 

Ktovie, koľkí si ju však pamätajú z jej úplných šoubiznisových začiatkov. Nela sa na scénu dostala už ako 15-ročná vďaka predstaveniu Neberte nám princeznú. Neskôr dostala šancu účinkovať v seriáli Ordinácia v ružovej záhrade.

Od tých čias však prešla malou, ale viditeľnou zmenou. Minulosťou sú hlavne bucľaté líčka a výzor nevinného dievčatka. „Musím sa priznať, že na svojich záberoch sa niekedy strašne bavím, či už je to z dávnejšia alebo teraz, takže radšej ani nechcem vedieť, čo na mňa vytiahnete,” povedala nám so smiechom Pocisková, keď sme ju v súvislosti s archívnymi snímkami oslovili. Snáď každý ale musí uznať, že dospela doslova do krásy - zo školáčky sa stala sexi kočka. Veď si to porovnajte sami v našej GALÉRII>>  

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu