Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Markizácki herci ako ste ich nikdy nevideli: Z Pociskovej Popoluška, Horváthová ako Marfuša!

Z herečky Nely Pociskovej sa stala krásna Popoluška, z Júlie Horváthovej Marfuša z Mrázika. Zobraziť galériu (12)
Z herečky Nely Pociskovej sa stala krásna Popoluška, z Júlie Horváthovej Marfuša z Mrázika.

BRATISLAVA – Takto ich nepoznáme! Vianoce sa nezadržateľne blížia, a tak už čoskoro vystriedajú obľúbené seriály na obrazovkách populárne rozprávky. Televízia Markíza sa preto rozhodla, že z hlavných predstaviteľov Búrlivého vína a Chlapov neplačú urobí rozprávkové bytosti. Z herečky Nely Pociskovej sa tak razom stala krásna Popoluška, z Júlie Horváthovej zas Marfuša z Mrázika. Pozrite sa, kým boli ostatní herci.

Zo seriálov do rozprávok! Vianoce sú sviatkom pohody, ku ktorým už neodmysliteľne patrí aj sledovanie televízie a sviatočného programu. Najobľúbenejšími rozprávkami, pri ktorých radi oddychujeme, sú už tradične Tri oriešky pre Popolušku, Perinbaba, či Mrázik. Tieto príbehy nám aj tento rok prinesie Markíza. Preto vznikol v Záhorskej Bystrici nápad, že hercov z ich populárnych seriálov Búrlivé víno a Chlapi neplačú predstavia divákom aj v inej úlohe. Pred pár dňami sa tak niektorí z nich stali rozprávkoví hrdinovia.

 „Nápad s fotením vianočných rozprávok vznikol na PR oddelení Markízy. Volili sme rozprávky, ktoré budeme vysielať počas Vianoc. Do týchto postáv sme vyberali hercov podľa toho, ktorý sa typovo hodil na ktorú postavu. Väčšinou to vyšlo tak, že v pároch boli tí, ktorých v seriáloch viaže nejaká väzba,“ prezradila nám Ľudmila Raceková z PR oddelenia Markízy.

Herečka Nela Pocisková  s kolegom Jurajom Lojom tvoria pár v Búrlivom víne, a tak ich ako dvojicu zakomponovali aj do najobľúbenejšieho rozprávkového príbehu Tri oriešky pre Popolušku. Z markizáckeho páru sa tak stali princ a Popoluška.

Rovnako aj herečka Eva Rysová, známa ako energická babka Anna Roznerová z Búrlivého vína, sa premenila na nesmrteľnú Perinbabu. Jej seriálový vnuk Jakub, ktorého hrá herec Richard Labuda, sa vcítil do role zachráneného Jakubka. Ako sme sa dozvedeli z Markízy, vnuk slávneho umelca mal menší problém fotiť sa s perím. Vraj ho z neho svrbel nos.

Na nepoznanie je aj poriadne zamaskovaná herečka Júlia Horváthová z Chlapi neplačú. Z nej sa na chvíľu stala rozmaznaná a lenivá Marfuša z legendárneho Mrázika. „Keďže sme nechceli, aby prišla o zuby, mala v miske už olúpané lieskovce,“ prezradili nám z Markízy menšiu perličku z fotenia.

Zaujímalo nás aj to, či mal niekto so vznikom záberov alebo s kostýmami komplikácie. „Hlavne muži mali problém s obliekaním úzkych pančúch, ktoré boli kedysi súčasťou pánskeho odevu. Neskôr im to prišlo predovšetkým komické. Sami sa na sebe bavili,“ dodala na záver Raceková  z PR oddelenia. Chcete vidieť, ktorí ďalší seriáloví herci sa zmenili na rozprávkových hrdinov? Pozrite si našu galériu>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu