Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Pocisková sa hrala na americkú hviezdu: Nela, neblázni!

Nela Pocisková sa maskovala podobne ako americké hviezdy. Zobraziť galériu (9)
Nela Pocisková sa maskovala podobne ako americké hviezdy.

BRATISLAVA – Zbytočné manévre! Tvár Nely Pociskovej (23) pozná na Slovensku snáď každý. Je teda celkom prirodzené, že kdekoľvek sa mladá herečka zjaví, má o pozornosť postarané. Občas však brunetka akosi pozabudne na nadhľad a správa sa, akoby žila rovno v Hollywoode.

Maskovala sa! Nela Pocisková patrí k umelkyniam, ktorým svedčí nielen dokonalý styling, ale aj prirodzenosť. Vďaka pekným črtám tváre a bezchybnej pleti sa preto pokojne môže ukázať na verejnosti aj nenalíčená. Bez mejkapu a s ledabolo učesanými vlasmi sme ju stretli napríklad pred pár dňami.

Pocisková si po nábreží Dunaja vykračovala v spoločnosti kamarátky, ktorá nie je súčasťou šoubiznisu. Zrejme aj preto si z prítomnosti fotografa nerobila ťažkú hlavu. Nela si ale v okamihu začala schovávať tvár tak, ako to majú vo zvyku niektoré svetové hviezdy.

Ešte šťastie, že nemala po ruke nejakú igelitku alebo papierové vrecúško. Takúto formu maskovania totiž v minulosti využil napríklad problémový herec Shia LaBeouf, či milenec jeho kolegyne Kate Hudson. Pred fotoaparátmi sa rada skrýva aj speváčka Adele. Tá však v porovnaní s našou Nelou nevyzerá bez mejkapu až tak skvelo.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu