Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Zvláštne tradície Banášovej partnera Modrovského: Peter, veď to snáď ani nie sú Vianoce!

Peter Modrovský má naozaj netradičné Vianoce. Zobraziť galériu (4)
Peter Modrovský má naozaj netradičné Vianoce.

BRATISLAVA - Mnohí si vianočné sviatky bez zvykov a tradícií už nevedia ani predstaviť. No Peter Modrovský (31) si na tie klasické až tak veľmi nepotrpí. Práve naopak, s mamou, babkou a strýkom si vymysleli svoje vlastné. A tak sviatočné dni u tanečníka už veľmi Vianoce ani nepripomínajú. Všade je veľa kriku a namiesto kolied hrajú rockové hity. A darčeky? Nie sú skoro žiadne!

Vianočné sviatky nie sú iba o nekonečnom zhone a preplnených obchodoch, ale predovšetkým o radosti, rodinnej pohode a v neposlednom rade o zvykoch. Pár naozaj nevšedných má spolu so svojou rodinou aj partner Adely Banášovej - Peter Modrovský. Ten to však s inovovaním zaužívaných tradícií trochu prehnal. Sviatočné dni u tanečníka doma totiž už ani zďaleka nepripomínajú klasické Vianoce. 

Ako nám totiž Peter prezradil, koledy či pokojný tichý večer, by ste v jeho prípade očakávali márne. „U mňa doma je to celkovo vtipné. Celá rodina pozostáva z mamy, babky a strýka - nikam ďalej nesiaha. Navyše babka už trochu slabšie počuje, tak je tam veľa kriku. A koledy nejdú. Pustíme si nejaké MTV a niekedy práve ide napríklad 20 najväčších rockových hitov,“ povedal pre topky.sk Modrovský, ktorý si však takýto druh sviatkov pochvaľuje. „Je to veľmi milé, také úprimné. Tešíme sa,“​ netajil.

Ani s darčekmi si vraj rodina Modrovských veľmi hlavu neláme. „Väčšinou zabalíme do škatúľ to, v čom prišiel strýko na návštevu, aby to vyzeralo dobre na fotkách,“ prekvapuje známy Bratislavčan. „My sme si nikdy nedávali nejako extra veľa darčekov,“ vysvetlil ďalej tanečník, ktorý si Vianoce s partnerkou Adelou Banášovou pekne rozfázoval. Najprv sú obaja so svojimi rodinami a až neskôr večer sa stretnú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu