Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Modrovský má čo zhadzovať: Peter, čo to brucho!?

Modrovský mal počas účinkovania v tanečnej šou štíhlu figúru. Zobraziť galériu (6)
Modrovský mal počas účinkovania v tanečnej šou štíhlu figúru.

BRATISLAVA – Plnšie tvary mu zjavne nevadia! Partner populárnej moderátorky Adely Banášovej (33) Peter Modrovský (30) vyrazil tento týždeň divákom jojkárskeho TopStaru svojou vizážou dych. Známy tanečník pôsobil totiž na obraze pribratejším dojmom, najmä v oblasti brucha. Vyšportované telo z čias šou Let´s Dance stratil síce už pred rokom, kedy tvrdil, že sa zaguľatil kvôli zdravotným problémom. Zaujímalo nás preto, čo je za tým teraz.

Zmenil sa! Počas uplynulého víkendu sa v Tatrách konal golfový turnaj, kde sa objavilo množstvo známych tvári. Medzi nimi aj partner populárnej moderátorky Adely Banášovej Peter Modrovský. Reportáž z akcie priniesol aj jojkársky Top Star magazín, kde známy tanečník zo šou Let´s Dance divákov zaujal skôr svojou vizážou ako golfovým umením. Štíhlu postavu z čias, kedy sa s blondínkou dali dokopy, nahradilo väčšie brucho. 

„Pneumatika“ okolo pása bola jednoducho neprehliadnuteľná. S Modrovským sme sa v súvislosti s jeho zvýšenou váhou spojili. Pribratejšie vyzeral už pred rokom, kedy jeho postava pôsobila plnšie kvôli zdravotným problémom. Chceli sme preto vedieť, čo je za nárastom jeho hmotnosti teraz. „Nevidel som to, tak neviem, ako som vyzeral, ale v zásade, asi som mal na sebe tričko z čias, kedy som bol viac pri sebe,“ snažil sa Modrovský s úsmevom vyhovoriť.  

Nakoniec ale priznal aj svoju aktuálnu váhu. „Je pravda, že som už vážil aj 100 kg, teraz mám 95 kg, ideál by bolo 90 kg. Ale nechudnem. Nie je to také hrozné. V októbri, keď budem mať viac času, sa chcem opäť vrátiť do posilňovne, aby som sa trochu opäť vyrysoval,“ uviedol tanečník, ktorý sa dobrému jedlu nevyhýba. „Zjem v zásade všetko,“ odvetil na otázku, či si ho takto vykŕmila Adela. Nechajme sa prekvapiť, či mu cvičenie pomôže a kilá navyše pôjdu o pár mesiacov preč. 

Peter Modrovský sa zaguľatil.
Zobraziť galériu (6)
Peter Modrovský sa zaguľatil.

Viac o téme: Adela BanášováPeter Modrovský
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu