Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Banášovej frajer Modrovský výrazne pribral: Za veľké brucho a dvojitú bradu môžu zdravotné problémy!

Priateľ Adely Banášovej Peter Modrovský bol pred pár rokmi štíhly (na fotke vľavo), teraz sa výrazne zaguľatil. Zobraziť galériu (15)
Priateľ Adely Banášovej Peter Modrovský bol pred pár rokmi štíhly (na fotke vľavo), teraz sa výrazne zaguľatil.

BRATISLAVA - To snáď ani nie je on! Známy tanečník a zároveň partner populárnej moderátorky Adely Banášovej (33) Peter Modrovský (30) sa v utorok večer objavil ako hosť relácie Nikto nie je dokonalý. A svojím výzorom divákom vyrazil dych. Vyšportované telo z čias šou Let´s Dance totiž bolo fuč - štíhlu postavu nahradilo veľké brucho a dvojitá brada. Ako nám v súvislosti so zmeneným výzorom prezradil, sú za tým zdravotné problémy.

Poriadne sa zaguľatil! Partner populárnej moderátorky Adely Banášovej Peter Modrovský už zďaleka nie je taký, ako v čase, keď divákov ohuroval svojimi tanečnými kreáciami v markizáckej šou Let´s Dance. Tri roky, ktoré uplynuli od skončenia poslednej série, sa totiž výrazne podpísali pod jeho zovňajšok. Hoci Peter vlastní tanečnú školu, figúru si v nej zrejme veľmi neudržuje.

Keď sa totiž objavil v utorkovej časti relácie Nikto nie je dokonalý, mnohí diváci zostali zaskočení. Dôvod? Namiesto štíhleho elegána dorazil na pódium zaoblený mladík. Plnšie líca, dvojitá brada a „pneumatika“ okolo pása boli jednoducho neprehliadnuteľné. S Modrovským sme sa v súvislosti s jeho zvýšenou váhou spojili. Chceli sme vedieť, čo je za nárastom jeho hmotnosti.

„Reálne som nepribral, iba som sa  trošku zavodnil. Opuchol, nič viac,“ reagoval Peter, ktorý tiež dodal, že istú rolu v jeho vizáži zohrali aj zdravotné komplikácie: „Trocha horšie mi pracujú obličky.“ Na situáciu sa napriek tomu snaží pozerať optimisticky. Dokonca si aj zavtipkoval. „Celé leto som robil tanečné tábory a dojedal som jedlo po deťoch, tak som zrejme pribral,“ smial sa Modrovský. 

V závere tanečník podotkol, že relácia sa nakrúcala pred zhruba tromi týždňami a za ten čas sa mu podarilo o nejaké to kilečko už aj prísť. Dokonca som nedávno bol na testoch, kde mi namerali minimálne hodnoty tuku v tele,“ uzavrel tému partner Adely Banášovej.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu