Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Toto sú vážne oni?! Banášová a Modrovský zostarli o 200 rokov!

Adela Banášová a Peter Modrovský prišli do spoločnosti prezlečení za Adelu Ostrolúcku a Ľudovíta Štúra. Zobraziť galériu (18)
Adela Banášová a Peter Modrovský prišli do spoločnosti prezlečení za Adelu Ostrolúcku a Ľudovíta Štúra.

BRATISLAVA - Prekvapili! V stredu sa krstil benefičný kalendár Posol o kvapku lepších správ. Do charitatívneho projektu sa zapojilo mnoho známych tvárí slovenského šoubiznisu. Medzi nimi aj Adela Banášová (34) a Peter Modrovský (31). No a práve oni počas večera pútali najviac pozornosti. V spoločnosti sa totiž dvojica objavila v skutočne nezvyčajnom oblečení, vďaka ktorému akoby zostarli takmer o 200 rokov.

Stredajší večer sa niesol v znamení dobrých skutkov! V historických priestoroch hlavnej pošty v Bratislave sa totiž krstil benefičný kalendár s názvom Posol o kvapku lepších správ. Cieľom tejto aktivity je podporiť modernizáciu detskej kliniky anesteziológie a intenzívnej medicíny Detskej fakultnej nemocnice s poliklinikou v Bratislave. Do projektu sa zapojili mnohé známe tváre slovenského šoubiznisu, ktoré spolu s deťmi nafotili naozaj zaujímavé zábery. Na jednom z nich pózujú aj Adela Banášová a Peter Modrovský. ​

No a práve oni sa počas večera postarali o poriadne prekvapenie. Dvojica, ktorá novinku uviedla do sveta, sa totiž v spoločnosti neobjavila v civile, ale v prestrojení. Adela stvárnila svoju menovkyňu Adelu Ostrolúcku a Peter Ľudovíta Štúra. Tí pritom reálne žili takmer pred 200 rokmi. 

Moderátorka ale prekvapila najmä hnedými vlasmi. „Bola to parochňa, cítila som sa, akoby som mala niečo položené na hlave, vôbec som to nevnímala ako svoje vlasy,” prezradila nám moderátorka, ktorá  by takúto zmenu v realite vraj podstúpiť nechcela.

Tanečník zas prišiel s hustou bradou a dlhými fúzami. „Cítil som sa veľmi dobre, dokonca som sa rozhodol, že si kostým dám aj na Halloweensku párty, ktorú organizujeme v tanečnej škole,“ povedal pre topky.sk Modrovský. Dokonca si myslí, že príliš starodávne vlastne ani nevyzeral. Veď podobný štýl ako pred 200 rokmi sa už nosí zas aj dnes. „Podľa mňa sa tá móda vracia. Bradu nosí dnes každý druhý hipster a obleky tiež neboli veľmi iné,“ vyjadril sa tanečník.

Okrem už spomínaných sa do projektu zapojili napríklad aj speváci Miro Jaroš a Dominika Mirgová, moderátori Dagmar Didiana Dianová, Matej Sajfa Cifra, Jaroslava Lajčáková Hargašová, herci Ady Hajdu, René Štúr a Sväťo Malachovský, Miss Universe 2010 Anna Amenová, či Erika Judínyová a Štefan Skrúcaný, ktorí sa objavili v úlohe Santa Clausa a pani Clausovej

Jedinečný kalendár Posol o kvapku lepších správ na rok 2015 nájdete v ponuke internetového obchodu iPark.sk>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu