Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Diana Mórová po sado-maso praktikách: Orálny sex priamo pred divákmi?!

Diana Mórová sa objaví v kontroverznej hre s názvom Zabiják Joe. Zobraziť galériu (7)
Diana Mórová sa objaví v kontroverznej hre s názvom Zabiják Joe. (Zdroj: Divadlo Arena)

BRATISLAVA - Diana Mórová (44) patrí k herečkám, ktoré sa pravidelne objavujú nielen na televíznych obrazovkách, ale aj na divadelných doskách. A vo svojom repertoári má aj poriadne pikantné úlohy. Spomeňme napríklad dielo Venuša v kožuchu, kde polonahá s bičom v ruke predvádza masochistické praktiky. Najnovšie sa však umelkyňa objaví v ďalšej kontroverznej hre - Zabiják Joe. Ak bude predstavenie identické s rovnomenným filmom, jej postavu neminie predvádzanie orálneho sexu na vypraženom kurati.

Diana Mórová má na svojom konte už desiatky divadelných úloh - romantické, komediálne, vážne... No aj tie s poriadne silným erotickým nábojom. Jednou z takých je napríklad kontroverzné dielo Venuša v kožuchu, kde polonahá herečka s vysokými latexovými čižmami a bičom v ruke predvádza najrôznejške masochistické praktiky

No a podobnú scénku si zrejme ryšavka užije aj v novej inscenácii s názvom Zabiják Joe, ktorú si Slováci už čoskoro budú môcť vychutnať v divadle. Postava Sharli, ktorú v hre stvárňuje Mórová, bola totiž vo filmovej verzii prinútená, aby na kúsku vyprážaného kuraťa ukázala orálny sex. Je teda viac než pravdepodobné, že takéto praktiky bude musieť herečka predvádzať aj priamo pred divákmi. 

Snažili sme sa preto s umelkyňou skontaktovať, aby nám prezradila, či so stvárňovaním takýchto odvážnych scénok nemá problémy. Na naše telefonáty však doposiaľ neodpovedala. Či niečo podobné diváci v hre naozaj uvidia a ako to herečka zvládne, sa tak dozvieme zrejme až z predstavenia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu