Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Diana Mórová v podprsenke poodhalila telo

Diana Mórová rozhodne nie je hanblivka. V jojkárskom seriáli Panelák sa ukázala v podprsenke telovej farby. Zobraziť galériu (5)
Diana Mórová rozhodne nie je hanblivka. V jojkárskom seriáli Panelák sa ukázala v podprsenke telovej farby. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Wau, to je figúra! Diana Mórová (43) bola už niekoľkokrát označovaná za jednu z najsexi slovenských herečiek. A v stredajšej časti jojkárskeho seriálu Panelák dokázala, že oprávnene. V podprsenke telovej farby totiž divákom predviedla zvodné krivky. A rozhodne sa nemá za čo hanbiť - svojou postavičkou by sa totiž pokojne mohla rovnať aj s mladšími ročníkmi.

Zvodná sexica! Tieto slová si pri pohľade na Dianu Mórovú určite pomyslelo mnoho divákov. V stredajšej časti jojkárskeho seriálu Panelák totiž herečka odhalila časť svojho tela. V podprsenke telovej farby predviedla ryšavka svoju dokonalú postavu. Pri pohľade na ňu by iba málokto tipoval, že je mamičkou 7-ročného synčeka Quida. Pokojne by sa totiž mohla rovnať aj s mladšími ročníkmi.

K hereckej profesii však takéto odhaľovanie neodmysliteľne patrí a preto seriálová Ivanka robí všetko pre to, aby sa za svoje krivky nemusela hanbiť. „Keď som bola mladšia, športovala som. Druhá vec je, že ako herečka by som mala dbať o svoje telo. Keby to tak nebolo a musela by som sa na javisku vyzliecť, hanbila by som sa,“ prezradila v minulosti pre magazín OK! Mórová. Ako však ďalej dodala, veľa námahy jej to nenarobí. „Ja tuky spaľujem, keď sa rozčúlim,“ dodala temperamentná červenovláska. 

Diana Mórová v seriáli Panelák odhalila svoju postavu a predviedla sa v podprsenke telovej farby.
Zobraziť galériu (5)
Diana Mórová v seriáli Panelák odhalila svoju postavu a predviedla sa v podprsenke telovej farby.  (Zdroj: TV JOJ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu