Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Mórovej striptíz pred kamerami: Predviedla opálenú postavičku!

Diana Mórová predviedla svoje opálené telo. Zobraziť galériu (6)
Diana Mórová predviedla svoje opálené telo.

BRATISLAVA - Odhalila sa! Diana Mórová (44) nepatrí k ženám, ktoré by sa obliekali vyzývavo. Keď si to však vyžaduje jej herecká práca, nemá problém divákom ponúknuť pohľad na svoje krivky. Hlavne, keď sa za svoju postavičku absolútne nemusí hanbiť. Dokázala to aj vo včerajšej časti Paneláku. Divákom sa predviedla v sexi podprsenke a vystavila na obdiv svoje opálené telo.

Diana Mórová je stabilnou súčasťou jojkárskeho Paneláku a scenáristi jej už viackrát predpísali vyzliekacie scény. Niet sa čomu čudovať, veď aj po štyridsiatke si herečka udržiava postavičku, akú by jej mohli závidieť aj mladšie ženy.

„Striptíz” predvádzala Mórová aj v utorkovej časti seriálu. Počas telefonátu zrazu zo seba strhla tričko a ukázala sa v podprsenke s leoparďou potlačou. Mnohým divákom pri tom padlo do očí aj jej opálenie. „Diana bola pred nakrúcaním na dlhšej dovolenke v USA. Práve odtiaľ sa vrátila takto pekne opálená,” dozvedeli sme sa od nášho zdroja. 

V súvislosti s ryšavkou sa na fanúšikovskej stránke jojkárskeho seriálu dokonca objavili prosby od divákov, aby nakrútila aj trošku odvážnejšie scény. „Chápeme isté chúťky našich divákov, ale Panelák je naďalej rodinný seriál vysielaný pred 22-hou hodinou,” reagoval administrátor facebookového profilu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu