Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Známa Slovenka bola krv a mlieko, dnes je vychudnutá na kosť: Čochvíľa bude priehľadná!

Daniela Šinkorová sa poriadne zmenila. Zobraziť galériu (11)
Daniela Šinkorová sa poriadne zmenila.

PRAHA - Poriadne zhodila! Daniela Šinkorová (41) je známa najmä vďaka seriálu Ordinácia v ružovej záhrade. Od tých čias sa však poriadne zmenila. Brunetka bývala kedysi označovaná za ženu typu krv a mlieko, no to už dnes vôbec neplatí. V uplynulých mesiacoch totiž zhodila 16 kilogramov. V diéte by však už radšej pokračovať nemala.

Zapracovala na sebe! Daniela Šinkorová sa preslávila českou Ordináciou v ružovej záhrade, kde v úvodných sériách hrala hlavnú úlohu. Neskôr účinkovala aj v slovenskej verzii ako exmanželka doktora Baurera v podaní Martina Mňahončáka. Dnes už však brunetka vyzerá trochu inak než vtedy. 

Rodáčka z Nitry sa totiž na nedávnej akcii kliniky krásy objavila tenká ako prútik. V posledných mesiacoch zhodila poriadne množstvo kíl. Daniela sa tak rozhodla po tom, ako v jednom z českých seriálov hrala nastávajúcu mamičku, ktorej maskéri nemuseli vypchávať bruško. „Vtedy som mala 70 kíl, dnes 54,” prezradila pred pár dňami herečka v Top Star magazíne televízie Prima. „Nikomu som nič nehovorila, len som v jeden deň skoro nejedla, vysadila som kávu, začala menej soliť a na ďalší deň som nasadila takú cielenú stravovaciu metódu,” opísala začiatky svojho chudnutia. 

Aktuálne sa už Šinkorová pýši postavičkou, ktorú jej možno mnohé ženy závidia. Iní si však myslia, že schudla až príliš. „Viem si na nej predstaviť nejaké to deko navyše. Pokiaľ ide o diéty a chudnutie, musí byť opatrná,” povedal pre spomínanú reláciu herec Václav Kopta, známy z filmu Sněženky a machři. Moderátorka programu Iva Kubelková zas vyhlásila, že ak je Daniela o 16 kíl ľahšia, tak je už určite priehľadná. Čo myslíte vy? 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu