Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Tomuto neuveríte: Z kyprej markizáckej farmárky je štíhla kosť!

Lenka Liptáková sa môže chváliť schudnutou figúrou. Zobraziť galériu (7)
Lenka Liptáková sa môže chváliť schudnutou figúrou.

KEŽMAROK - To snáď ani nie je ona! Lenka Liptáková (34) sa v historicky prvej markizáckej Farme zviditeľnila tým, že na statok sa vybrala tehotná. Na začiatku nakrúcania bola v treťom mesiaci, a tak na nej druhý stav ešte nemohlo byť vidieť. Napriek tomu mala blondínka kyprejšie tvary. Tri roky po pôrode syna Miška je však východniarka zmenená na nepoznanie. Je z nej štíhla kočka.

Poriadne na sebe zamakala! Lenka Liptáková patrila k finalistom prvej markizáckej Farmy. Oblá blondínka vtedy tvrdila, že si na statok išla len na chvíľku oddýchnuť od svojich detí. Doma mala totiž tri vlastné, tri adoptované a ďalšie už nosila pod srdcom. 

Malého Miška porodila koncom októbra 2011 a ako už býva zvykom, na mamičke aj po tejto šťastnej udalosti zostali nejaké tie kilá navyše. Teraz sú už však minulosťou. Podľa fotografie, ktorú Lenka nedávno zverejnila na sociálnej sieti, je z nej už totiž niekto iný. Aspoň navonok. Východniarka sa tri roky po pôrode pýši figúrou, ktorá je naozaj hodná obdivu. Veď posúďte sami. 

Lenka Liptáková poriadne schudla. Takto ju diváci Markízy nepoznajú.
Zobraziť galériu (7)
Lenka Liptáková poriadne schudla. Takto ju diváci Markízy nepoznajú.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu