Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Vychudnutá slovenská herečka desí vzhľadom: Neuveríte, prečo drží drastickú diétu!

Daniela Šinkorová v poslednej dobe pochudla, aktuálne drží drastickú diétu. Zobraziť galériu (7)
Daniela Šinkorová v poslednej dobe pochudla, aktuálne drží drastickú diétu.

PRAHA - Stále chudne! Daniela Šinkorová (42) bola kedysi žena krv a mlieko, koncom minulého roka sa však už pýšila ultra štíhlou postavou. No herečka so zhadzovaním kilogramov stále neprestala. Aktuálne drží rodáčka z Nitry extrémnu diétu a už je z nej prakticky len kosť a koža. Dôvod jej momentálneho prísneho stravovacieho režimu je naozaj neuveriteľný.

Daniela Šinkorová si v susedných Čechách vybojovala miesto na výslní v prvých sériách populárnej Ordinácie v ružovej záhrade. V čase najväčšej slávy mala brunetka ženské tvary a boli časy, kedy sa na ňu doslova hodilo označenie krv a mlieko. 

Svojim krivkám však už koncom minulého roka dala zbohom. Herečka poriadne pochudla a chválila sa tým, že jej stačí jesť naozaj máličko. Jej kolegovia ale upozorňovali, že so zhadzovaním by si už mala dať pokoj. Daniela napriek tomu pokračovala. 

V uplynulých dňoch sa brunetka objavila na spoločenskej akcii a takmer sa strácala pred očami. České médiá sú z jej vychudnutého vzhľadu v šoku. Ešte viac však desia jej aktuálne stravovacie zvyky. „Držím teraz špeciálnu diétu, ktorou si čistím telo. Jem len pár kúskov zeleniny denne,” prezradila Šinkorová. „Tú diétu držím už tri týždne,” dodala herečka. Nie je to nejako pridlho?!

Umelkyňa však napriek tomu ešte nekončí. Ako povedala pre český Blesk, tejto metódy sa chce držať ešte ďalší týždeň. „Potom sa budem za kamaráta starať o jednu pizzériu a tam je riziko, že by som pribrala,” vyhlásila k dôvodom, prečo sa teraz týra hladom. Otázkou je, či neskôr začne naozaj jesť normálne... Snáď si neuženie problémy s príjmom stravy. 

Daniela Šinkorová stále s chudnutím neprestáva.
Zobraziť galériu (7)
Daniela Šinkorová stále s chudnutím neprestáva.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu