Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Slovenská herečka (42) vs. česká speváčka (67): Preboha, nespoznáte štvrťstoročný rozdiel!

Pri pohľade na slovenskú herečku Danielu Šinkorovú a českú speváčku Helenu Vondráčkovú by len málokto tipoval, že je medzi nimi 25-ročný rozdiel. Zobraziť galériu (5)
Pri pohľade na slovenskú herečku Danielu Šinkorovú a českú speváčku Helenu Vondráčkovú by len málokto tipoval, že je medzi nimi 25-ročný rozdiel. (Zdroj: showpix.cz)

PRAHA - Toto nemôže byť pravda! Pri pohľade na českú speváčku Helenu Vondráčkovú (67) a slovenskú herečku Danielu Šinkorovú (42) by ste určite nepovedali, že je medzi nimi štvrťstoročný vekový rozdiel. A predsa. Dôkazom môže byť záber, ktorý vznikol pred pár dňami pri príležitosti slávnostného ukončenia prvej sezóny muzikálu Mamma Mia. Známe ženy pôsobia na fotografii takmer ako rovesníčky.

V uplynulých dňoch sa u našich západných susedov konalo slávnostné ukončenie prvej sezóny muzikálu Mamma Mia. Poslednú šou pred prázdninami si nenechalo ujsť mnoho známych osobností českého šoubiznisu. Medzi nimi napríklad legendárna speváčka Helena Vondráčková a tiež herečka - rodená Slovenka - Daniela Šinkorová.

Dámy si počas večera evidentne rozumeli a spoločne veselo pózovali fotografom. No snímka, ktorá počas akcie vznikla, odhalila prekvapivý fakt. Hoci je medzi dvojicou až 25-ročný vekový rozdiel, naša umelkyňa rozhodne o toľko mladšie nevyzerá. Po boku hviezdnej speváčky totiž pôsobí takmer ako jej rovesníčka. Čo myslíte vy? Vyjadrite svoj názor v ankete pod článkom.

Málokto by tipoval, že česká speváčka Helena Vondráčková je od slovenskej herečky Daniely Šinkorovej staršia o 25 rokov.
Zobraziť galériu (5)
Málokto by tipoval, že česká speváčka Helena Vondráčková je od slovenskej herečky Daniely Šinkorovej staršia o 25 rokov.  (Zdroj: showpix.cz)

Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu