Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Obrovský strach Barbory Rakovskej: Prečo nechce ďalšie dieťa?!

Barbora Rakovská Zobraziť galériu (5)
Barbora Rakovská

BRATISLAVA – Zmocnili sa jej obavy! Moderátorka Barbora Rakovská (28) je vo veku, kedy si väčšina jej rovesníčok zakladá alebo rozširuje rodinu. Blondínka už síce jednu dcérku Amiu (4) má, no keď sme zisťovali, či plánuje ďalšie dieťa, zaskočila nás odpoveďou.

Jedno a dosť?! Barbora Rakovská nedávno uviedla do sveta spolu s kamarátmi Lenkou Šóošovou a Robom Pappom novú detskú kuchársku knižku. Na akcii nechýbala ani jej štvorročná dcérka Amia. Pri tej príležitosti sme sa sa plavovlásky spýtali, či netúži po ďalšej ratolesti.

Moderátorkina reakcia na našu otázku však bola rýchla a jednoznačná. „Nie, zatiaľ nie,“ odvetila. „Razantná reakcia preto, lebo zatiaľ som ešte mladá na druhé,“ povedala so smiechom Barbora a pokračovala: „Ale nie, už bolo aj z partnerovej strany pár otázok na ďalšie dieťa. A aj všetci naši známi sa pýtajú, kedy bude druhé...

No príčina, kvôli ktorej sa Rakovská nehrnie do ďalšieho tehotenstva, je naozaj vážna. „Nemala som práve šťastný pôrod ani tehotenstvo. Ale som rada za svoju dcéru. Aj sa teším, že sa to stalo, keď som mala 24 rokov, lebo podľa mňa, čím je žena staršia, tak sa k tomu ťažšie rozhoduje. Viem, že ma to chytí - to druhé, ale ešte nie. Ešte si užívam Amiu. Musím dokončiť školu, ktorú som prerušila aj kvôli tehotenstvu. Veľmi chcem mať štúdium už za sebou. Dám si veci na poriadok a potom uvidíme,“ uzavrela tému prípadného tehotenstva.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu