Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Rakovskej trapas na móle, pripečená Czoborová: To nič baby, aj to sa stáva!

Zatiaľ čo Zora Czoborová počas večera pútala pozornosť svojimi opálenými nohami, Barboru Rakovskú na móle potrápili topánky. Zobraziť galériu (37)
Zatiaľ čo Zora Czoborová počas večera pútala pozornosť svojimi opálenými nohami, Barboru Rakovskú na móle potrápili topánky.

BRATISLAVA - Ups! Jesenné Bratislavské módne dni včera odštartovali predstavením nádejných návrhárov. Ich najnovšie kolekcie si prišlo pozrieť mnoho známych žien. Medzi nimi nechýbala napríklad Zora Czoborová (47). Najznámejšia slovenská fitnesska počas večera pútala pozornosť svojimi extrémne opálenými nohami. Pohľady všetkých prítomných si však vyslúžila aj Barbora Rakovská (28). A to nielen preto, že bola moderátorkou večera - blondínku totiž potrápili vysoké topánky a priamo na móle jej spôsobili úsmevný trapas.

Tento týždeň v našom hlavnom meste odštartoval v znamení módy. Vo Vlčom hrdle sa totiž konali prvé prehliadky v rámci už tradičných Bratislavských módnych dní. V pondelok patrilo mólo najnovším kolekciám nádejných slovenských návrhárov. Tie si prišlo pozrieť mnoho známych osobností. Medzi nimi nechýbala napríklad Zora Czoborová. 

No a zdá sa, že najznámejšia slovenské fitnesska si uplynulé mesiace užila naozaj naplno. Všetko totiž nasvedčuje tomu, že tmavovláska strávila niekoľko dlhých týždňov na slnečnej dovolenke v rámci svojej svadobnej cesty. Farba jej nôh či rúk aktuálne nepripomína pokožku belošky, ale skôr mulatky, či dokonca černošky. 

Pohľady všetkých hostí na seba počas večera pútala aj Barbora Rakovská. A to nielen kvôli tomu, že bola moderátorkou podujatia. Blondínka sa totiž na móle predstavila aj v úlohe modelky. No a práve vtedy plavovlásku potrápili vysoké topánky. Módny doplnok jej priamo na móle spôsobil poriadne problémy - lodička sa jej počas chôdze jednoducho vyzula. A malý trapas bol na svete. Blondínka si však napriek všetkému zachovala úsmev na tvári. Veď takéto veci sa stávajú aj profesionálkam...

Viac fotiek z prvého dňa Bratislavských módnych dní nájdete v GALÉRII>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu