Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Šóošovej najväčšia tréma v živote: Rozplakala sa pred divákmi!

Ako sama Lenka Šóošová prezradila, najväčšiu trému svojho života mala na krste novej knihy, kde sa aj rozplakala. Podujatie moderoval kolega Roman Juraško. Zobraziť galériu (18)
Ako sama Lenka Šóošová prezradila, najväčšiu trému svojho života mala na krste novej knihy, kde sa aj rozplakala. Podujatie moderoval kolega Roman Juraško.

BRATISLAVA – Napätie, strach a rozpaky! Moderátorka Lenka Šóošová (38) spolu s kolegyňou Barborou Rakovskou (28) a spevákom Robom Pappom (32) pokrstila v stredu podvečer ich knižnú prvotinu určenú pre deti. Publikácia má názov Z hrnca do rozprávky. Paradoxné je, že najväčšiu trému mala počas podujatia najostrieľanejšia televízna tvár známa z markizáckeho Telerána. Lenka nezvládla svoje emócie a dokonca sa pred prítomnými hosťami rozplakala.

Neudržala sa! Markizácka moderátorka Lenka Šóošová  spolu so svojimi kolegami a kamarátmi - moderátorkou Barborou Rakovskou a spevákom Robom Pappom, uviedla v stredu podvečer do sveta ich prvú rozprávkovú kuchársku knižku s názvom Z hrnca do rozprávky. Samotný akt krstu však markizáčka brala veľmi citlivo.

Od začiatku bola veľmi nervózna, čo si všimli viacerí prítomní. Výnimkou nebol moderátor akcie Roman Juraško, ktorý svoju kolegyňu na pódiu zámerne podpichol. „Leni, však ty si strašne nervózna. Viac ako keď moderuješ Teleráno. Ukáž ruku! Veď tebe sa strašne potí,“ rýpal Juraško do Šóošovej, ktorá sa  zahanbila a vzápätí jej vyhŕkli slzičky.

Zaujímalo nás, prečo bola taká nervózna. „Naša detská kniha vznikala rok a pol. Toľko trvalo, kým sme to celé dali dokopy. Je za tým kus práce. Mne to došlo tak strašne ľúto. Takú trému som nemala ani vtedy, keď som začínala robiť Teleráno. Takže Roman to odhadol. Pozná ma, však mi je skoro ako brat, takže to boli emócie. Som emotívny človek,“ priblížila pre topky.sk tmavovlasá moderátorka, ktorá aj napriek najväčším moderátorkým ostala v najväčších rozpakoch. Netrvalo však dlho a napätie pominulo. Spoločný úspech si nakoniec poriadne vychutnávala aj s ostatnými. Ako to na akcii vyzeralo, si môžete pozrieť v našej GALÉRII>>

VIDEO: Lenka Šóošová o novej knihe a o tom, prečo sa rozplakala. 

Krst knihy Lenky Šóošovej
Kniha Z hrnca do rozprávky sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu