Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Moderátorka Barbora Rakovská zmenila imidž: Stačilo málo a je z nej iná žena!

Barbora Rakovská svoj účes oživila krátkou ofinou. Zobraziť galériu (8)
Barbora Rakovská svoj účes oživila krátkou ofinou. (Zdroj: instagram/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Wau, je to vôbec ona?! Barbora Rakovská (28) patrí k ženám, ktoré sú roky verné rovnakému imidžu. Veď jej dlhé rovné blond vlasy azda nikdy nezmenili výrazne tvar či farbu. O to väčším prekvapením bolo, keď si moderátorka nechala pred pár dňami ostrihať ofinu. A pozrite, čo s ňou takýto malý detail urobil - je z nej priam iná žena.

Aj malá zmena môže priniesť veľké výsledky! Dôkazom je napríklad moderátorka Barbora Rakovská. Blondínka, ktorá dlhé roky nosila rovnaký účes, sa totiž pred pár dňami rozhodla, že ho niečím oživí. A tak zbehla ku svojej kaderníčke. Tej stačilo málo k tomu, aby výrazne zmenila jej vizáž. Plavovláske vykúzlila ofinu. Hoci by si niekto povedal, že je to detail, no z moderátorky sa vďaka nemu stala iná žena. 

V tejto súvislosti sme mladú mamičku aj oslovili. Chceli sme vedieť, čo ju k takejto zmene viedlo. „Po rokoch som si chcela vyskúšať, ako sa cítia dámy s ofinou. Páči sa mi to, aj keď stále si zvykám. Je to trošku časovo náročnejšie na úpravu,“ prezradila pre topky.sk Rakovská. Treba však uznať, že nový účes jej veľmi pristane a blondínku zmenil takmer na nepoznanie. Veď posúďte sami! 

Barbora Rakovská predviedla nový účes na fotení pre lifestylový magazín Feminity.
Zobraziť galériu (8)
Barbora Rakovská predviedla nový účes na fotení pre lifestylový magazín Feminity.  (Zdroj: Instagram)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu